U mjesecu darivanja izaberite najbolje božićne poklone za cijelu obitelj.

Philips i Elipso za vas imaju inovativne i korisne poklone koje će svatko rado pronaći pod svojim borom.

Philips proizvodi za njegu i ljepotu

PR PR (Foto: PR)

Svakodnevno uređivanje i stiliziranje kose je vještina koja zahtijeva najbolje proizvode koji će sačuvati zdravlje i ljepotu kose. Philips sušilo, uvijač i uređaj za ravnanje kose sa SenseIQ tehnologijom koja radi po principu umjetne inteligencije, priuštit će kosi 100% personaliziranu njegu, svaki dan.

SenseIQ nalazi se i u Philips Lumea IPL uređaju za najbrže i najučinkovitije uklanjanje dlačica na cijelom tijelu. Odvojite par trenutaka za sebe i priuštite si tretman kao iz salona u udobnosti vlastitog doma. Skinite besplatnu aplikaciju na svoj pametni telefon i dobit ćete podsjetnik za sljedeći tretman. Lumea prepoznaje tip kože i preporučuje idealan intenzitet tretmana. I na osjetljivim područjima, uklanjanje dlačica je bez boli.

Muškarci, također, trebaju proizvode za njegu koji su izuzetno učinkoviti. Svidjet će im se električni aparat za suho i mokro brijanje koji reže čak i trodnevne brade. Zahvaljujući naprednoj SkinIQ tehnologiji, ovaj brijač se prilagođava konturama lica i navodi na pravilno pomicanje za bolju zaštitu kože. Otkriva čak i gustoću brade te automatski podešava snagu rezanja. Savršen je za osjetljivu kožu i osigurat će brzo, temeljito i ugodno brijanje. Upravo ono što muškarci žele od svog brijaćeg aparata.

PR PR (Foto: PR)

Philips Sonicare četkica za zube

PR PR (Foto: PR)

Za lijepe osmijehe i zdrave zube, izaberite soničnu četkicu za zube koju preporučuje Hrvatsko parodontološko društvo i brojni stomatolozi!

Philips Sonicare pametna četkica pomaže poboljšati oralno zdravlje, izbjeljuje zube i uklanja do 10 puta više naslaga. Odličan je izbor za prevenciju upale zubnog mesa i prilagođena je najosjetljivijim zubima i desnima. Dosegnut će teško dostupna mjesta bolje od običnih četkica, uklonit će naslage i plak, i izbijeliti zube u samo tjedan dana. Jednom kada ju isprobate nećete se nikada poželjeti vratiti običnoj četkici za zube.

Djeca će posebno uživati u Philips Sonicare For Kids četkici jer će naučiti kako pravilno prati zube i pritom se odlično zabaviti. Nikada nije prerano za učenje o ispravnoj higijeni zubi, a u tome će im pomoći i zabavna aplikacija koja će ih potaknuti da zube peru bolje i duže.

Ako još uvijek tražite nešto posebno za ovaj Božić, pogledajte ostatak Philips ponude na www.elipso.hr ili na Elipso prodajnim mjestima. Sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoje najdraže ljude.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju