Za sve one koji provode dane na uzavrelom asfaltu vrijeme je da se upute do najbliže Rodea prodavaonice i osvježe svoju ljetnu kolekciju sandala i natikača, sada na sezonskom popustu.

Galerija PR PR PR +3 PR

Na Rodea prodajnim mjestima pronaći ćete obuću koju možete nositi u raznim kombinacijama i za različite prigode. Donosimo uzbudljive nove trendove kao i vječne klasike koje svaka žena mora imati u svom ormaru. Sada i na sezonskom popustu.

Rodea u svojoj ponudi nudi žensku i mušku obuću isključivo udobnu i kvalitetnu, obuću sa europskim potpisom.

Obuća prvenstveno treba biti udobna i lagana kako bi kroz ljetne vrućine prošetali zadovoljno, odmorno i s osmijehom na licu. Elegantna i sofisticirana obuća otvara mogućnosti različitim modnim kombinacijama i upečatljivom stilu. Idealno je vrijeme da se prepustite čarima ljeta, obujete udobnu i kvalitetnu obuću na lepršave haljine, široke hlače ili neki drugi modni hit i uživate u ljetu.

Na prodajnim mjestima Rodea i na web stranici www.rodea.hr potražite visoko kvalitetne europske proizvođače Panama Jack, Wonders, Yokono, Gioseppo, Igi&Co, MJUS, AS 98, kao i hrvatske proizvođače Gis, Galko, Papuča, Spalatina,…. Svi proizvođači u proizvodnji koriste kožu i visoko kvalitetne boje koje nemaju nikakve štetne utjecaje na kožu. O svemu više možete saznati na prodajnim mjestima Rodea od iznimno uslužnog, ljubaznog i educiranog prodajnog osoblja koje će Vas rado savjetovati i pomoći pri odabiru obuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju