Među poznatim damama koje su velike obožavateljice dobrih štikli nalazi se i Severina. Jedna od najvećih regionalnih zvijezda uvijek oduševljava svojim odjevnim kombinacijama u kojima se nađe mjesta i za fantastične dizajnerske štikle.

Galerija Severina u zlatnim štiklama koje potpisuje Giuseppe Zanotti Severina u štiklama modne kuće Dolce & Gabbana Severina u štiklama iz kolekcije Jimmy Choo x Mugler +7 Severina u štiklama Giambattiste Vallija

Izdvojiti najbolje modele iz njezine zavidne kolekcije uistinu je teško, ali mi smo to ipak pokušali i dobro pretražili arhivu u potrazi za štiklama koje su mnogim ženama predmet modnih snova.

Giuseppe Zanotti

Severina u zlatnim štiklama koje potpisuje Giuseppe Zanotti Severina u zlatnim štiklama koje potpisuje Giuseppe Zanotti (Foto: Cropix/Goran Mehkek/Giuseppe Zanotti)

Dolce & Gabbana

Severina u štiklama modne kuće Dolce & Gabbana Severina u štiklama modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Cropix/Ranko Suvar/Farfetch)

Jimmy Choo x Mugler

Severina u štiklama iz kolekcije Jimmy Choo x Mugler Severina u štiklama iz kolekcije Jimmy Choo x Mugler (Foto: Cropix/Tomislav Kristo/Harrods)

Giambattista Valli

Severina u štiklama Giambattiste Vallija Severina u štiklama Giambattiste Vallija (Foto: Cropix/Biljana Blivajs/Mytheresa)

The Attico

Severina u štiklama brenda The Attico Severina u štiklama brenda The Attico (Foto: Cropix/Marko Todorov/Modesens)

Gucci

Severina u salonkama modne kuće Gucci Severina u salonkama modne kuće Gucci (Foto: Cropix/Maja Zlatevska/Gucci)

Dior

Severina u Diorovim salonkama Severina u Diorovim salonkama (Foto: Cropix/Bruno Konjevic/The Luxury Closet)

Manolo Blahnik

Severina u salonkama Manola Blahnika Severina u salonkama Manola Blahnika (Foto: Cropix/Nikolina Vukovic Stipanicev/The Luxury Closet)

Gianvito Rossi

Severina u štiklama Gianvita Rossija Severina u štiklama Gianvita Rossija (Foto: Cropix/Paun Paunovic/Gianvito Rossi)

Valentino

Severina u štiklama modne kuće Valentino Severina u štiklama modne kuće Valentino (Foto: Cropix/Ronald Gorsic/Valentino)

Najljepše su mi štikle brenda...

glasova:

 

Kraljica stila: 12 najboljih Severininih kombinacija u 2023. godini Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Severina na izložbi Nenada Sovilja Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 +9 Severina na koncertu u Bjelovaru

Nije lako izdvojiti pet najboljih Severininih izdanja, ali mi smo probali Severina na proslavi svog 50. rođendana Severina na proslavi svog 50. rođendana Severina u Beogradu 2012. godine +2 Severina u haljini Stelle McCartney na Sarajevo Film Festivalu 2013. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju