Severina se već dugo nalazi na listi najbolje odjevenih poznatih Hrvatica, a po mnogima upravo ona zaslužuje prvo mjesto. Gdje god se pojavi i što god odjene, Severina uvijek plijeni pažnju. Svaka njezina odjevna kombinacija se analizira i izaziva rasprave.

Galerija Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Severina na izložbi Nenada Sovilja Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 +9 Severina na koncertu u Bjelovaru

Kako i ne bi kad je Severina mnogo puta dokazala da se savršeno snalazi u modnim eksperimentima i nema tog odjevnog komada, dodatka ili obuće koji ona ne zna nositi sa stavom i samopouzdanjem.

I ove godine pokazala nam je kombinacije u raznim stilovima. Nije novost da izgleda fantastično u glamuroznim večernjim izdanjima, ali jednako dobro pristaju joj ležernije i jednostavnije kombinacije.

Severina u Višnjanu Severina u Višnjanu (Foto: Severina/Instagram)

Primjerice, na jednom ljetnom događanju oduševila nas je u običnom kombinezonu komercijalnog modnog brenda Zara kojeg je spojila sa zlatnim sandalama i kultnom torbom modne kuće Chanel. Severina naprosto zrači čak i u najjednostavnijim kombinacijama i neupadljivim odjevnim komadima.

Severina u kombinezonu iz Zare koji je trenutno snižen na 19,99 eura - 1 Severina u kombinezonu iz Zare (Foto: Bojan Zibar i Vlado Cvirin)

Naravno, oduševljavala nas je i u spektakularnim scenskim izdanjima poput onog koje je sa svojim timom osmislila za veliki koncert u Osijeku. U haljini koju potpisuje dizajnerica Matija Vuica uistinu je izgledala kao prava diva. Zavirite u galeriju i razgledajte najbolja Severinina modna izdanja iz 2023. godine.

Severina u Osijeku Severina u Osijeku (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Severina: Kultna torba u sjeni vatrenog kompleta koji krade poglede na svakom koraku Severina na premijeri filma Samo kad se smijem Slavko Sobin, Severina i Tihana Lazović Trifunović Severina u kompletu brenda Zara +4 Torbica Lady Dior modne kuće Dior

Severina u tako efektnom modelu hlača koji danas rijetko viđamo Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia Trapezice modne kuće Alaia +5 Trapezice modne kuće Alaia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju