Duh Božića, duh nade, dobrote i radosti polako se počinje osjećati na hrvatskim ulicama. Trgovine počinju svoje interijere ukrašavati u božićnom stilu, a jedan od najljepših uređen je u Jurišićevoj ulici u Zagrebu.

Godinu 2020. mnogi bi rado izbrisali iz kalendara, ali ako je iz nje izašlo nešto dobro, onda su to lekcije koje smo naučili, zar ne? I baš zato što je iza nas takva teška i izazovna godina koja nam je svima promijenila živote, još se više radujemo Božiću jer to je vrijeme nade, doba godine koje nas podsjeća na snagu i neuništivost ljudskoga duha.

Život nije bajka, ali to ne znači da ne možemo ponekad "pobjeći" u neku bajku malo si uljepšati svakodnevicu i utopliti srce. A baš takav topli, bajkoviti ugođaj zavladao je u zagrebačkoj trgovini Home by Ciss raskošno uređenoj u duhu Božića uz mnoštvo ukrasa, kuglica i raznih blještavih sitnica.

Svaki detalj u toj trgovini u Jurišićevoj ulici plijeni pažnju, a tu su i nezaobilazne lutkice Orašara, koje su posljednjih godina postale jedna od najtraženijih blagdanskih dekoracija. Pa i samo jedna kuglica iz ove trgovine učinit će božićno drvce još čarobnijim jer svaki je ukras divan na svoj način.

Zagrebačka bajka: Najčarobnija "slastičarnica" kakvu bi poželio i Pariz Saša Šekoranja već tradicionalno uredio je izlog svog cvjetnog atelijera u božićnom duhu - 8 Saša Šekoranja već tradicionalno uredio je izlog svog cvjetnog atelijera u božićnom duhu - 9 Saša Šekoranja već tradicionalno uredio je izlog svog cvjetnog atelijera u božićnom duhu - 6 +11 Saša Šekoranja već tradicionalno uredio je izlog svog cvjetnog atelijera u božićnom duhu - 10

Božićno uređenje izloga cvjetne galerije Saše Šekoranje - 4 Zagrebačka Narnija: Čarobna božićna šuma kao iz fantazije

Kroz fotogaleriju na početku teksta prošećite se zagrebačkom trgovinom uređenom u najljepšem božićnom stilu. Uz ove čarobne fotografije možda barem nakratko zaboravite na probleme i podsjetite se da nadu koju donosi Božić ništa ne može uništiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju