Hrvatski nogometaši su vrhunski sportski profesionalci i talenti, koji na Euru 2016. odrađuju odličan posao. No pozornost ženskog spola privlače i svojim fizičkim atributima

Presudan gol za pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije nad Španjolskom dao je Ivan Perišić, koji je ovaj uspjeh proslavio skidajući majicu.

Iako je taj potez zabranjen, te se kažnjava žutim kartonom, to nije spriječilo mnoge pripadnice ljepšeg spola da se dive definiciji njegovih mišića na predjelu trbuha.

Na nogometnom terenu bez majice se ponekad može vidjeti i kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna koji se također ponosi impresivnim torzom.



Zadivljujuću tjelesnu snagu posjeduje i 184 centimetara visoki hrvatski branič Domagoj Vida, o kojem pričaju brojne dame nakon nogometnih utakmica.



Zahvaljujući Instagram profilima hrvatskih nogometaša i njegovih djevojka, neke sportske idole moguće je vidjeti u njihovim najintimnijim trenucima.

Djevojka Matea Kovačića podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu prizor svojeg dragog s ljetovanja na kojem njegove plave oči stvaraju dramatičan kontrast preplanuloj puti i razvijenim mišićima na rukama.



Ivan Rakitić je još jedna zvijezda Instagrama koji sa svojim obožavateljima rado dijeli privatne trenutke iz njegovog obiteljskog života.

 

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Bodrimo večeras naše Vatrene u susretu osmine finala protiv reprezentacije Portugala, o kojem više možete saznati ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju