Kraj godine tradicionalno je posvećen slaganju raznih popisa, a između ostalog, prosinac je idealna prilika da na jednom mjestu izdvojimo najbolja modna izdanja koja smo imali priliku vidjeti na svjetskoj, ali i domaćoj javnoj sceni.

Galerija Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio +3 Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio

Tako smo se i mi početkom prosinca prisjetili najboljih haljina s najpoznatijih hrvatskih crvenih tepiha u 2023. godini, a vama smo dali zadatak da između deset ponuđenih opcija izabrete po vašem mišljenju najljepšu haljinu.

U trenutku pisanja ovog teksta u našoj anketi prikupili smo 1572 glasa, a najviše glasova u izboru za najljepšu haljinu osvojila je - Severina (26 posto od ukupnog broja glasova).

Severina je pobjedu odnijela zahvaljujući mininalističkom izdanju s dodjele nagrade Zlatni studio.

Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni studio (Foto: Cropix)

Osvojila vas je njezina crna haljina ravnog kroja s kapuljačom i otvorenim leđima koju je pjevačica kombinirala uz elegantne sandale s tankom potpeticom i blještavim ukrasnim elementima.

Nataša Janjić Medančić na dodjeli nagrade Zlatni studio Nataša Janjić Medančić na dodjeli nagrade Zlatni studio (Foto: Davor Pongračić/Cropix)

Drugo mjesto u anketi zauzela je Nataša Janjić Medančić, odnosno njezina narančasta haljina brenda Solace London, a treće glumica Ana Uršula Najev u u elegantnoj midi-haljini Ivice Skoke s efektnim dugačkim rukavima koji tvore iluziju plašta.

Ana Uršula Najev na dodjeli nagrade Zlatni studio Ana Uršula Najev na dodjeli nagrade Zlatni studio (Foto: Davor Pongračić/Cropix)

U nastavku provjerite kako su u anketi prošle ostale slavne domaće dame, odnosno njihove kreacije.

Glasajte i odaberite najljepšu haljinu s hrvatskih crvenih tepiha u 2023. godini Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio Franka Batelić na dodjeli nagrade Zlatni Studio +9 Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju