Na kraju svake godine tradicionalno se prisjećamo najboljih modnih izdanja koja smo imali priliku vidjeti i na svjetskom i na domaćoj zabavnoj sceni. Danas vam donosimo popis najboljih haljina s najpoznatijih hrvatskih crvenih tepiha.

Galerija Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio Franka Batelić na dodjeli nagrade Zlatni Studio +9 Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu

Niti jedna ovakva lista ne može proći bez Severine. Na samom početku godine sve je oduševila svojim minimalističkim izdanjem s dodjele nagrade Zlatni studio. Odjenula je crnu haljinu ravnog kroja s kapuljačom i otvorenim leđima, a kombinirala ju je uz elegantne sandale s tankom potpeticom i blještavim ukrasnim elementima.

Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio Severina na dodjeli nagrade Zlatni Studio (Foto: Biljana Blivajs/Cropix)

Franka Batelić odabrala je bijelu haljinu za istu dodjelu. Izgledala je fantastično u kreaciji brenda Krie Design pod nazivom Brera napravljenoj od eko-kože.

Franka Batelić na dodjeli nagrade Zlatni Studio Franka Batelić na dodjeli nagrade Zlatni Studio (Foto: Davor Pongracic/Cropix)

Mia Dimšić sve češće iznenađuje vrlo ženstvenim modnim izdanjima, a na 70. izdanju Zagrebačkog festivala izgledala je poput prave dive. Nosila je haljinu koju potpisuje dizajnerica Matija Vuica, prepoznatljivo fluidnu i senzualnu u vrlo nježnoj nijansi.

Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Ella Dvornik oduvijek je odvažna kada je u pitanju modni stil i nema tih odjevnih komada koje se boji isprobati. Granice mode na hrvatskim crvenim tepisima pomaknula je na događanju Story Hall Of Fame za koje je odabrala haljinu brenda Krie Design.

Ella Dvornik na Story Hall Of Fame-u Ella Dvornik na Story Hall Of Fame-u (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Influenserice su na ovom poznatom partyju vladale crvenim tepihom pa se tako uz Ellinu haljinu puno pisalo i o onoj koju je nosila Ivana Mišković. Njezinu kreaciju s optičkom varkom potpisuje Ivana Jurić.

Ivana Mišković na Story Hall Of Fame-u Ivana Mišković na Story Hall Of Fame-u (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Predivna Jelena Perić doslovno je blistala na Story Hall Of Fameu u glamuroznom izdanju. Za njezinu futurističku haljinu s kapuljačom zaslužan je atelje Royal Bride iza kojeg stoji dizajnerica Ivana Bilić.

Jelena Perić na Story Hall Of Fame-u Jelena Perić na Story Hall Of Fame-u (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Njezina imenjakinja Jelena Rozga blistala je na dodjeli Večernjakove ruže. Odlučila se za haljinu brenda eNVy room, model s cut-out izrezom ukrašen srebrnim nitima.

Jelena Rozga na dodjeli Večernjakove ruže Jelena Rozga na dodjeli Večernjakove ruže (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Nataša Janjić Medančić donijela je malo svježine i boje na crveni tepih dodjele Zlatni studio te izgledala poput filmske dive u narančastoj haljini brenda Solace London.

Nataša Janjić Medančić na dodjeli nagrade Zlatni studio Nataša Janjić Medančić na dodjeli nagrade Zlatni studio (Foto: Davor Pongračić/Cropix)

Haljina ovog brenda svidjela se i Sandri Bagarić. Ona je za dodjelu Porina odabrala njihov plisirani model u svijetloj nijansi plave boje, a sudeći po oduševljenim komentarima naših čitateljica - odabrala je savršeno.

Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Zvijezda serije Kumovi, Ana Uršula Najev, plijenila je pažnju u elegantnoj midi-haljini Ivice Skoke s efektnim dugačkim rukavima koji tvore iluziju plašta.

Ana Uršula Najev na dodjeli nagrade Zlatni studio Ana Uršula Najev na dodjeli nagrade Zlatni studio (Foto: Davor Pongračić/Cropix)

Najviše mi se sviđa haljina koju je nosila...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju