Crne kuhinje već su neko vrijeme trend u uređenju doma. Elegantan je to i moderan, pa i odvažan trend, no sigurno je da nije svima po ukusu. Međutim, crnu boju u kuhinji mogli biste zavoljeti ako se odlučite za crno-bijelu kombinaciju koja izgleda zaista prelijepo, lako uklopivo u svaki životni prostor te svevremenski.

Galerija Crno-bijele kuhinje Crno-bijele kuhinje - 6 Crno-bijele kuhinje - 8 +12 Crno-bijela kuhinja  

Uz malo crne i najobičnija bijela kuhinja dobit će osobnost, izgledat će drugačije i zanimljivo. Najčešće se može vidjeti kombinacija bijelih elemenata i crnih radnih površina, ali ako želite da crna prevladava, možete izabrati i suprotno – crne elemente s bijelim radnim površinama. Ideja su i crni stol ili stolice, hladnjak, a tako dobro izgleda i bijeli stolnjak s crnim točkicama!

Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 10 Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 14 Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 17 +14 Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde - 2

Moderne kuhinje za manje i veće stanove i kuće - 10 Savršene? Deset modernih kuhinja za manje i veće stanove i kuće

Bijelo-siva kuhinja koja bi se lako mogla opisati savršenom - 5 Je li ovo savršena kuhinja? Ima sve što želimo od kuhinje, a uz to i izlaz u vrt

Crno-bijele kuhinje uvijek izgledaju elegantno, a ova kombinacija bit će sjajan izbor bez obzira na to bila kuhinja mala ili velika. Puno inspiracije i ideja za uređenje crno-bijele kuhinje pronaći ćete u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Crno-bijele kuhinje - 1 Crno-bijela kuhinja (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju