Kakvu god kuhinju izabrali za svoj dom, želimo da je ona funkcionalna, praktična i da lijepo izgleda. Moderne kuhinje koje karakteriziraju čiste, glatke linije, visoki sjaj ili s druge strane mat finiš, čest su izbor, a takve kuhinje uvijek odišu i elegancijom i svevremenskim štihom.

Za razliku od klasičnih ili vintage kuhinja, koje se pretežno rade u bijeloj i svijetlim bojama, u modernim verzijama prihvaćena je ideja da kuhinja može biti i crna, nešto što je prije bilo nezamislivo. Crne kuhinje najbolje je birati za veće prostore jer će manju kvadraturu "progutati", a možete biti sigurni i da ćete se s crnom kuhinjom itekako odmaknuti od klasike i standarda.

Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 7 Kuhinja u krem boji koja će osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja

Slika nije dostupna Kuhinja kao bombon! Mihaela iz Opatije u svojem je domu uredila najslađih 12 kvadrata

Siva boja, od svijetle do najtamnije, također jako voli moderne kuhinje, a sjajno izgleda i kombinacija bijele i crne, u što se možete uvjeriti u fotogaleriji na početku teksta, u kojoj smo skupili deset manjih i većih modernih kuhinja koje će biti savršen izbor za svaki dom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju