Svako godišnje doba ima svoje lijepe strane, ali proljeće ipak ima neku posebnu čar i ljepotu. Proljetno buđenje prirode puni nas energijom i pozitivom, sve nekako postaje vedrije i lakše, veselimo se dužim i sunčanijim danima, kao i novim počecima.

Galerija Procvjetala divlja šljiva u parku dr. Franje Tuđmana u Sisku Procvjetala divlja šljiva u parku dr. Franje Tuđmana u Sisku - 3 Procvjetala divlja šljiva u parku dr. Franje Tuđmana u Sisku - 2 +10 Procvjetala divlja šljiva u parku dr. Franje Tuđmana u Sisku

Proljeće simbolizira nove početke i podsjeća nas da nikada nije kasno početi iznova, baš kao što se priroda svakoga proljeća iznova budi.

Procvala magnolija na glavnom gradskom trgu Korzu u Slavonskom Brodu - 1 Procvala magnolija na glavnom gradskom trgu Korzu u Slavonskom Brodu (Foto: Ivica Galovic/Pixsell)

I u hrvatskim gradovima proljeće već pokazuje svoje najljepše lice. U Puli je dražesnim ružičastim cvjetovima procvjetalo drvo breskve, procvala voćka uljepšava Trsat u Rijeci, a u parku na šetalištu Vladimira Nazora u Sisku svoje ljupke žute glavice u vis uzdižu narcisi.

Procvjetalo drvo breskve u Puli - 2 Procvjetalo drvo breskve u Puli (Foto: Srecko Niketic/Pixsell)

Prolaznike na glavnom gradskom trgu Korzu u Slavonskom Brodu očarava procvala magnolija, a kako li je tek krasno procvjetalo drvo divlje šljive u parku dr. Franje Tuđmana u Sisku, raskošno i impresivno!

Slika nije dostupna Volimo i ružičaste i bijele, ali... Deset fotografija plavih hortenzija kraljevske ljepote

S početkom proljeća priroda nas iznova podsjeti koliko ljepote ima u njoj, toliko jednostavne, a opet toliko čudesne, baš za napuniti dušu.

Procvjetala divlja šljiva u parku dr. Franje Tuđmana u Sisku - 4 Procvjetala divlja šljiva u parku dr. Franje Tuđmana u Sisku (Foto: Nikola Cutuk/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju