U hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu sinoć je održana 80. po redu dodjela filmskih i televizijskih nagrada Zlatni globus.

Galerija Raskošne haljine plijenile su pažnju na crvenom tepihu Zlatnih Globusa Margot Robbie u Chanelu Michelle Williams u Gucciju +7 Ana de Armas u Louisu Vuittonu

Na crveni tepih vratio se glamur, a slavne dame ponosno su pozirale u raskošnim večernjim kreacijama poznatih dizajnera i modnih kuća u upečatljivim bojama te ukrašenima osebujnim aplikacijama i šljokicama.

Lily James izgledala je poput moderne princeze u pomaknutoj verziji klasične krinoline Ateliera Versace. Raskošna haljina u crvenoj boji istaknula je vitku figuru engleske glumice koja je bila nominirana za ulogu Pamele Anderson u seriji "Pam and Tommy".

Jessica Chastain u haljini Oscar de la Renta Jessica Chastain u haljini Oscar de la Renta (Foto: Afp)

Jessica Chastain oduševila je u nude modelu Oscara de la Rente, kao i Margot Robbie, koja je dobila mnoštvo pohvala za odabir Chanelove haljine za ovu priliku.

Michelle Williams plijenila je pozornost u romantičnoj predimenzioniranoj haljini s volanima iz Guccija, a talijansku modnu kuću odabrala je i Salma Hayek, koja je istaknula svoje ženstvene adute u korzet-modelu.

Lily James u Atelier Versaceu Lily James u Atelier Versaceu (Foto: Afp)

Na crvenom tepihu teško je bilo ne zamijetiti i Anyu Taylor-Joy, koja je privlačila poglede u modernoj kombinaciji iz Diora u jarko žutoj boji sastavljenoj od satenskog topa i odgovarajuće duge suknje visokog struka.

10 najgorih modnih izdanja s 80. dodjele Zlatnih globusa Glumica Ana Gasteyer Voditeljica Naz Perez Glumica Britt Lower +10 Komičarka Megan Stalter

Ups! Gaf s haljinom na Zlatnim globusima koji se svakome može zalomiti Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 1 Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 3 Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 2 +0 Viola Davis u haljini Jasona Wua na Zlatnim globusima 2023. - 4

Što su slavne dame odabrale za 80. dodjelu Zlatnog globusa, provjerite u našoj fotogaleriji, a potom dajte svoj glas za najbolju haljinu u našoj anketi.

Naljepšu haljinu na Zlatnim globusima nosila je...

glasova:

Anya Taylor-Joy u Dioru Anya Taylor-Joy u Dioru (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju