Naša obala jedna je od najljepših na planetu i uvijek se dičimo ljepotom našeg mora i plaža na kojima ljetujemo, provodimo divne trenutke i stvaramo nezaboravne uspomene. Sam pogled na neku od naših plaža u trenu nam izmami osmijeh pa se uvijek razveselimo kada nam pošaljete fotografije plaža na kojima vi ljetujete.

Galerija Plaža u Tučepima Plaža u Milni na otoku Visu Plaža Kamenica u Komiži +16 Plaža Klančac u Brseču

Sezona godišnjih odmora počinje, a svi oni koji će ga provesti na moru sigurno već broje dane do odlaska. Sjesti na plažu, okupati se u moru i uživati u pogledu i ljepoti koja nas okružuje, osjećaj je koji ništa ne može zamijeniti. To nas opušta, puni nam baterije, čini nas sretnima i ispunjava nam život.

Plaža u Selcu Plaža u Selcu (Foto: Privatna fotografija)

A sretni smo i kada nam naše čitateljice pošalju fotografije plaža na kojim one ljetuju. Sve su to divna mjesta koja nas podsjete na neopisivu ljepotu našeg mora i obale, djelića raja koji hrani dušu i um.

Plaža na Murteru Plaža na Murteru (Foto: Privatna fotografija)

Među mnoštvom vaših fotografija izdvojili smo 20 plaža od Jadranova do Mljeta od kojih je zaista nemoguće izabrati najljepšu. Neke od fotografija snimljene su izvan turističke sezone pa su plaže prazne i, moramo priznati, još ljepše...

Plaža u uvali Žuljana na Pelješcu Najljepše na Pelješcu: Plaže Žuljana i Vučine zbog kojih se isplati potegnuti do juga

Slika nije dostupna Ostavljaju bez daha: 15 najljepših plaža na hrvatskoj obali prema vašem odabiru

Korčula, Dugi otok, Pelješac, Pula, Vis, Murter, Rab, Ugljan, Selce, Tučepi neka su od mjesta na kojima naše čitateljice ljetuju, a mi vam, drage naše, i ovoga ljeta želimo dobar i nezaboravan odmor na vašim omiljenim plažama.

Plaža Divna na Pelješcu Plaža Divna na Pelješcu (Foto: Privatna fotografija)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju