Žene koje čipkaju najkvalitetniju čipku na svijetu, kameni domovi obasjani suncem, janjetina koju dolaze isprobati ljudi sa svih strana svijeta, sjena beskrajnog Velebita i horizont u kojem se kamen, nebo i sunce pretapaju u nestvarnu ljetnu fotografiju…

Galerija Zlatna plaža u Šimunima na Pagu Zlatna plaža na otoku Pagu - Zlatna plaža na otoku Pagu +19 Plaža u kampu Šimuni na otoku Pagu

Sve ćete to pronaći na otoku Pagu.

Prije putovanja na Pag ne morate gledati vremensku prognozu jer se radi o otoku s najviše sunčanih sati u cijeloj Hrvatskoj. Ako imate klince, ako ste mladi i zaljubljeni, ako ste željni dobrog provoda do jutra, ondje ćete zasigurno pronaći nešto po svojem guštu.

Na tom se posebnom otoku smjestio i Kamp Šimuni, koji okuplja zaljubljenike u takav način ljetovanja. Ako želite uživati na ovom mjestu, ne morate nužno kampirati jer imate priliku kupiti dnevnu kartu.

Zlatna plaža u Šimunima na Pagu Zlatna plaža u Šimunima na Pagu (Foto: Camping Simuni)

Ondje vas omami opuštena atmosfera, a jedini je problem što vam godišnji proleti tako brzo.

Glavna plaža u kampu jest Zlatna plaža, tirkizna laguna i jedina pješčana plaža u Camping Villageu Šimuni.

Radi se o savršenom mjestu za obitelji s klincima jer ćete ondje uživati na obostrano zadovoljstvo. Dok vi ispijate ledenu kavu ili koktel, mališani mogu opušteno trčati po kompleksu ili im možete omogućiti najbolje ljeto dosad tako da ih uključite u neke od aktivnosti koje nudi kamp.

Zlatna plaža u Šimunima na Pagu Dodatni sadržaji za odrasle (Foto: Camping Simuni)

Edukativne radionice, aquapark, društvene igre, interaktivne igre, potraga za blagom, kreativne radionice, sportska natjecanja, didaktičke igre, Playstation i Wii samo su neke od aktivnosti pod budnim okom njihovih animatora.

Ono što nas razlikuje od svih ostalih kampova je to što volimo nepravilnosti – pa nismo otišli u konfekciju. Volimo prirodu, sve manje-više (naravno, tamo gdje nam to uvjeti dozvoljavaju) gradimo od kamena i drveta. Gostima se sviđa, nama je lijepo, rekli su nam iz kampa. 

Obilje hlada, besplatni roštilj i neopisivi mir: Čarobno mjesto na Pagu koje skriva predivnu pješčanu plažu Bošana, Otok Pag - 8 Bošana, Otok Pag Bošana, Otok Pag - 3 +11 Bošana, Otok Pag - 4

Plaža je puna prirodnog hlada, opremljena ležaljkama, barom i restoranom. Dok klinci uživaju, možete se počastiti tretmanom u beauty salonu ili samo uživati u prizorima koji oduzimaju dah. Iako je ovaj kamp odličan izbor za sve profile ljudi, obitelji s djecom ondje će zasigurno pokupiti najbolja iskustva i kući otići puni pozitivnih dojmova. 

Jedna od najljepših u Europi: Hrvatska plaža kojoj ne smeta ni to što nema hlada Plaža Pasjača u Popovićima - 1 Plaža Pasjača u Popovićima - 8 Plaža Pasjača u Popovićima - 2 +6 Plaža Pasjača u Popovićima - 3

Zlatna plaža u Šimunima na Pagu Zlatna plaža u Šimunima na Pagu (Foto: Camping Simuni)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju