Bračni par Clooney ovo ljeto opet je uživao u obiteljskom odmoru u Italiji. Dok smo se mi bavile odjevnim kombinacijama Amal Clooney, naše čitateljice su gledajući fotografije s odmora primijetile i da njezin suprug, glumac George Clooney, i dalje izgleda vrhunski.

Galerija George Clooney Tom Hardy Gerard Butler +16 Bradley Cooper

Ti su nas komentari potaknuli da pregledamo popise holivudskih glumaca današnjice i pokušamo sastaviti listu na kojoj će biti njih 20 najljepših.

Naravno, ovo je jedna od onih lista oko koje se nikad svi nećemo složiti do kraja. Većina će vjerojatno imati nekog svog favorita kojeg nema na popisu, ali i glumca kojeg bi izbacila iz trenutne galerije.

Ipak, frajeri iz galerije imaju svoje obožavateljice diljem svijeta, a mnogi od njih završavali su na samom vrhu raznih lista najzgodnijih, najljepših kao i najseksi muškaraca na svijetu.

Prošle godine magazin People je titulu najseksi muškarca na svijetu dodijelio glumcu Paulu Ruddu, a u prošlosti su je nosili i spomenuti George Clooney, Brad Pitt, Michael B. Jordan, Chris Hemsworth, Idris Elba...

Slika nije dostupna (Ne)moguća lista: 20 najljepših holivudskih glumica današnjice

Za sve njih našlo se i mjesto u našoj galeriji, a sada je vrijeme da se vratite na početak teksta i zavirite u tu galeriju u kojoj se nalazi (potencijalno) 20 najljepših holivudskih glumaca današnjice.

Brad Pitt Brad Pitt (Foto: Guliver Image)

Idris Elba Idris Elba (Foto: Guliver Image)

Paul Rudd Paul Rudd (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju