Svaka nova godina nosi nove trendove, kako modne, tako i one beauty, ali i frizerske.

Galerija Suptilni biseri u punđi Cvjetna tijara Tijara s lišćem i biserima +3 Ukosnica u obliku pera

Ako se ne osjećate dovoljno hrabrima da prigrlite nove frizure i odlučite se na odvažnu promjenu, svoju kosu uvijek možete osvježiti ukrasnim dodacima koji će vam u trenu podariti novi i blistaviji izgled.

Bilo da vam je kosa duža ili kraća, neki od šest najtrendi ukrasa za kosu u 2024. sasvim će vam se sigurno svidjeti i poželjet ćete ga uklopiti u svoj svakodnevni izgled ili pak svečanija izdanja.

Biseri

Postoji li elegantniji i ženstveniji ukras kojim možete obogatiti svoju frizuru od bisera? Sjaj koji oni donose u trenu će podići vaš izgled, a možete ih staviti u punđu, svečanu ili opuštenu, njima ukrasiti niski ili visoki rep. Bitno je da nisu prenametljivi te da se držite one da je manje više – tako ćete postići najpotpuniji dojam.

Suptilni biseri u punđi Suptilni biseri u punđi (Foto: Getty Images)

Vrpce svijetlih boja

Nježna, baletna estetika na velika vrata ulazi u make-up trendove, ali i one vezane uz uređenje kose. Kako bi se najbolje istaknula vaša ženstvena strana, upletite svilenu vrpcu nježnih tonova u pletenicu, jednostavniju ili kompliciraniju, kako god ste raspoloženi. Poigrajte se pletenjem i pomoću vrpce stvorite efekt za pamćenje.

Mašna u kosi Mašna u kosi (Foto: Shutterstock)

Cvjetna tijara

Ovaj dodatak doista paše uz gotovo svaku frizuru i na svaku duljinu kose. Od kratke, boba, raspuštene ravne ili valovite, na podignuti rep, uz punđu, pletenicu – za koju god se frizuru odlučili, lijepa tijara sa suptilnim cvjetovima u trenu će ju podići na još višu i elegantniju razinu.

Cvjetna tijara Cvjetna tijara (Foto: Instagram@perlet_official)

Moderne lovorike

Ove godine u kosi se ne nosi samo cvijeće, već i lišće. Ukosnice ili tijare sa stiliziranim listovima pretvorit će vas u modernu rimsku božicu, a također se mogu uklopiti u bilo koji stil frizure te s bilo kojom dužinom.

Tijara s lišćem i biserima Tijara s lišćem i biserima (Foto: Instagram@perlet_official)

Mašna

Mašna u kosi probudit će razigranu djevojčicu u vama, razvedriti vas i vašoj frizuri u trenu dati šarmantnu i neodoljivu notu. Možete ju zavezati na niski ili visoki rep, dovršiti njome pletenicu ili pak složiti ležernu, a elegantnu polupodignutu frizuru.

Pero

Srebrna ili zlatna ukosnica u obliku pera jako je zanimljiv, pomalo i neočekivan dodatak koji će ove godine biti itekako tražen. Najbolje će izgledati na raspuštenoj kosi, ali prilagodljiva je uistinu gotovo svakoj frizuri. Pero simbolizira slobodu pa odabirom toga ukrasa možete naglasiti svoj slobodan i nesputan duh.

Ukosnica u obliku pera Ukosnica u obliku pera (Foto: Shutterstock)

15 kultnih frizura slavnih žena koje se i danas rado kopiraju Audrey Hepburn Shirley Temple Veronica Lake +11 Louise Brooks

10 najutjecajnijih frizura svih vremena koje nikad ne izlaze iz mode Jane Birkin Mia Farrow Cher +7 Marilyn Monroe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju