Časopis Maxim India proglasio je Priyanku Chopru najpoželjnijom ženom svijeta, no unatoč tome imali su potrebu 'uljepšati' je u Photoshopu


Priyanka Chopra
lice je s lipanjske naslovnice časopisa 'Maxim India', s obzirom da ju je isti proglasio najpoželjnijom ženom na svijetu. Da je uistinu riječ o ženi nesvakidašnje ljepote čitatelji su mogli uvjeriti u posebnoj fotografskoj priči koja je naglasila čari ove bolivudske glumice.

Unatoč tome, to nije spriječilo magazin da je digitalno uredi 33 godina staru ljepoticu iz Jamshedpura odnosno da ispegla sve neravnine na njenom pazuhu.

 

A photo posted by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Priyanka je spornu naslovnicu objavila na svojem Instagram profilu, koja je u tri dana prikupila 180.000 lajakova i više od 2.000 komentara. Iako nije riječ o klasičnom 'fotošopiranju i vizualnom sužavanju tijela do neprepoznatljivih granica, njeni su obožavatelji bili zgroženi.

'Priyanka je prekasna! Ali pazusi su poput lutke Barbie, previše fotošopirani,' požalila se obožavateljica glumice pod nadimkom imgaur na njenom Intagramu.

'Mislim da tebi ne treba Photoshop. Trebala bi se pobuniti, i poslati pozitivnu poruku mladim ženama,' istaknula je druga obožavateljica pod nadimkom gurdbalwal.

Komentatori na društvenim mrežama prozvali su vodeće magazine u svijetu, te ih zamolili da prestanu s forsiranjem ideala ljepote koje ne može nitko dosegnuti. Pogotovo kada uređuju žene koje se smatraju savršenima.

Smatrate li da je opravdano digitalno uljepšavanje osoba na naslovnicama magazina?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju