Serija "Seks i grad" ima kultni status diljem svijeta, a pogotovo u modnoj industriji. Stilovi četiri prijateljica koje vladaju ulicama New Yorka bili su godinama inspiracija ženama. No, zapravo jedna je osoba zaslužna za to, kostimografkinja, stilistkinja i dizajnerica Patricia Field

Usprkos tome što je veći dio garderobe Carrie Bradshaw bio dizajnerskog potpisa, jedan komad odjeće koštao je samo pet dolara, odnosno oko 35 kuna. Naime, radi se o najpoznatijoj "krpici" koju je Carrie ikada nosila, bijeloj tutu suknji koja vam se zasigurno urezala u pamćenje još otkad ste prvi put pogledali špicu serije "Seks i grad".

Glavna kostimografkinja Patricia Field pronašla je suknju na jednom buvljaku, uparila je s topom blijedo ružičaste boje i crnim sandalama tankih remenčića, a ostalo je povijest. Na spomen imena Carrie Bradshaw zasigurno će vam se u glavi stvoriti upravo slika ovog ikoničnog outfita.

Pomoću fora testa možete doznati koji ste lik iz serije "Seks i grad" ili pak možete škicnuti kako danas izgledaju dečki Carrie Bradshaw.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju