Serija "Seks i grad" ima kultni status diljem svijeta, a pogotovo u modnoj industriji. Stilovi četiri prijateljica koje vladaju ulicama New Yorka bili su godinama inspiracija ženama. No, zapravo jedna je osoba zaslužna za to, kostimografkinja, stilistkinja i dizajnerica Patricia Field

Usprkos tome što je veći dio garderobe Carrie Bradshaw bio dizajnerskog potpisa, jedan komad odjeće koštao je samo pet dolara, odnosno oko 35 kuna. Naime, radi se o najpoznatijoj "krpici" koju je Carrie ikada nosila, bijeloj tutu suknji koja vam se zasigurno urezala u pamćenje još otkad ste prvi put pogledali špicu serije "Seks i grad".

Glavna kostimografkinja Patricia Field pronašla je suknju na jednom buvljaku, uparila je s topom blijedo ružičaste boje i crnim sandalama tankih remenčića, a ostalo je povijest. Na spomen imena Carrie Bradshaw zasigurno će vam se u glavi stvoriti upravo slika ovog ikoničnog outfita.

Pomoću fora testa možete doznati koji ste lik iz serije "Seks i grad" ili pak možete škicnuti kako danas izgledaju dečki Carrie Bradshaw.

Jedna od najslavnijih suknji na svijetu koštala je oko 35 kuna
Jedna od najslavnijih suknji na svijetu koštala je oko 35 kuna Foto: outnow.ch