Prošloga tjedna pojavila se dugoočekivana kozmetička linija Lady Gage u suradnji s Haus Laboratoriesom koja se ekskluzivno prodaje preko Amazona. U kolekciji se nalaze tekuća sjenila za oči, olovke za usta, sjajila za usta, ali i tuš za oči koji je dobio izvrsne recenzije.

Liquid Eye-Lie-ner vodotporni je mat tuš za oči u crnoj boji koji jamči dugotrajno nošenje, a može se iskoristiti za najrazličitije beauty kombinacije. Brzo se suši, vodootporan je te se vrlo lako nanosi.

Tuš za oči Lady Gage i Haus Laboratoriesa Tuš za oči Lady Gage i Haus Laboratoriesa (Foto: amazon.com)

Olovka je konstruirana za lako korištenje, boja je postojana te lako klizi niz kapak, pa se proizvod može iskoristiti za sve od suptilnog naglašavanja kapka do izrade dramatičnih “krila” koje Lady Gaga često nosi.

Cijena mu je 20 američkih dolara, odnosno oko 135 kuna, a u svega nekoliko dana došao je na listu naprodavanijeg tuša za oči na Amazonu. S tog trona svrgnuo je popularne favorite poput NYX-ova Epic Ink Linera te Stilina All Day Liquid Eyelinera.

Ako pak niste vješti u iscrtavanju s tušem za oči, u kolekciji Lady Gage i Haus Laboratories nalaze i naljepnice u obliku "krila", koje se mogu nalijepiti na rub kapka te koje daju glamurozan izgled u svega nekoliko sekundi.

Pogledajte i tri povoljna tuša za oči koja će se posebno svidjeti početnicama:

Put do savršene linije: Tri povoljna tuša za oči koja će se posebno svidjeti početnicama Nanošenje tuša za oči Eveline Celebrities, tuš za oči s tankim kistom, 24,90 kn Catrice Calligraph, tuš za oči u obliku flomastera, 25 kn +0 Lovely, tuš za oči u gelu, 54,99 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju