Većina ljubiteljica make-upa može se svrstati u jednu od ove dvije kategorije: one koje bez problema nanose tuš za oči i one koje još uvijek pokušavaju iscrtati savršenu liniju.

Galerija Nanošenje tuša za oči Eveline Celebrities, tuš za oči s tankim kistom, 24,90 kn Catrice Calligraph, tuš za oči u obliku flomastera, 25 kn +0 Lovely, tuš za oči u gelu, 54,99 kn

U svakom slučaju, tuš za oči ima svoje mjesto među ključnim beauty pomagalima u mnogim kozmetičkim torbicama.

Prilikom nanošenja tuša bitnu ulogu igra njegova četkica, a ako spadate u skupinu koja još uvijek usavršava liniju, možda samo morate promijeniti vrstu tuša, odnosno četkice koju koristite. 

U ponudi su, naime, tuševi s kistom, oni koji nalikuju flomasteru i tuševi u gelu. Ako su. primjerice. vaši pokušaji s kistom bili bezuspješni možda je vrijeme da prijeđete na gel.

ColourPop sjenilo za oči - 2 "Satima ostaje na očima": Sjenilo od 40 kuna koje je oduševilo žene

Catherine Middleton Neutralno i nježno: Sjajilo za usne kojem vjeruje i Catherine Middleton

Naravno, u fazi pokušaja i promašaja sigurno ne želite potrošiti previše novca, zbog čega smo u našoj galeriji izdvojili tri povoljna tuša za oči koja su izbor mnogih žena, a koji će biti odličan izbor za sve koji su u fazi učenja i eksperimentiranja..

Jedan od tih tuševa možda vas dovede i do savršene crne linije koja svakom izgledu daje dozu senzualnosti.

Eveline Celebrities, tuš za oči s tankim kistom, 24,90 kn Eveline Celebrities, tuš za oči s tankim kistom, 24,90 kn (Foto: Eveline)

Pogledajte i sedam olovki za obrve koje će popuniti sve nesavršenosti:

Od 12,90 kn: Sedam olovki za obrve koje će popuniti sve nesavršenosti Nanošenje olovke za obrve Essence, 12,90 kn Catrice, 23,90 kn +4 NYX, 74,99 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju