Malena Maris iz Strmca Podravskog, malog mjesta pokraj Varaždina, nije mogla zamisliti ljepši poklon za svoj četvrti rođendan koji je nedavno proslavila. Naime, njezin djed Ivo i tata Bojan napravili su joj pravu pravcatu drvenu kućicu u dvorištu koja ima i terasu, tobogan i dvije ljuljačke.

Galerija Tata Bojan iz Strmca Podravskog i njegov otac svojoj kćerkici i unučici Maris izradili su najslađu dvorišnu kućicu s terasom - 8 Tata Bojan iz Strmca Podravskog i njegov otac svojoj kćerkici i unučici Maris izradili su najslađu dvorišnu kućicu s terasom - 9 Tata Bojan iz Strmca Podravskog i njegov otac svojoj kćerkici i unučici Maris izradili su najslađu dvorišnu kućicu s terasom - 2 +10 Marisin djed Ivo bio je glavni izvođač radova na kućici

Jako puno vremena provodimo u igri na otvorenom i tako smo dobili ideju da napravimo drvenu kućicu na našem dvorištu. Marisin veliki četvrti rođendan bio je idealna prilika za takav pothvat, kaže nam Bojan Migač koji sa suprugom Teom Migač i njihovom kćerkicom Maris živi u kući s roditeljima i vlasnici su Best Time Wedding Studia koji se bavi vjenčanom i portretnom fotografijom.

Tata Bojan iz Strmca Podravskog i njegov otac svojoj kćerkici i unučici Maris izradili su najslađu dvorišnu kućicu s terasom - 9 'Trenutno se Marisin cijeli svijet vrti oko kućice' (Foto: Privatne fotografije)

Od samog početka za izradu kućice bio je zadužen Bojanov otac Ivo, Marisin djed, koji se u slobodno vrijeme voli baviti drvom te su uz skiciranje zajedničkih želja počeli s izradom. Pošto su kod kuće imali drvene grede, one su poslužile kao konstrukcija kućice. Zidove su napravili od lamperije, pod i terasa su od OSB ploča, a na krovu je lim koji su također imali kod kuće.

I malena Maris sudjelovala je u radovima i izradi svoje preslatke kućice u kombinaciji ružičaste i žute boje.

Maris je od početka pomagala i dirigirala radove i na kraju je odabrala boje koje želi. Također se i sama okušala u bojanju, dodaje tata Bojan. U radovima su pomagali i djed Mario, baka Vesna, stric Jura i ujak Marinko, svi su si dali truda kako bi Maris dobila svoje malo carstvo.

Tata Bojan iz Strmca Podravskog i njegov otac svojoj kćerkici i unučici Maris izradili su najslađu dvorišnu kućicu s terasom - 5 Marisin djed Ivo bio je glavni izvođač radova na kućici (Foto: Privatne fotografije)

Maris se u kućici najviše voli igrati s kuhinjom te uživati u svojoj fotelji i pratiti nas kroz prozor. Kad nije unutra obožava tobogan i boravak na terasi, a ne smijemo zaboraviti i na ljuljačke koje su vezane uz kućicu, otkrio nam je Bojan. Pazili su i na detalje pa terasu krase žuti leptiri i posude s cvijećem koje je zasad umjetno, ali u planu je ukrasiti kućicu pravim cvijećem i lampicama.

Idila u Koprivnici: Danijelino dvorište s kamenjarom očarat će vas gdje god da pogledate Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 15 Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 13 Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 17 +14 Prekrasna okućnica s terasom Danijele Novak iz Koprivnice - 11

A kakva je bila Marisina prva reakcija kada je vidjela svoju dvorišnu kućicu koja izgleda kao prava pravcata?

Maris je bila oduševljena i kad god može igra se u njoj ili oko nje, trenutno se cijeli njezin svijet vrti oko kućice, otkriva tata. Kućica četverogodišnje Maris oduševila je mnoge pa im sada stižu i upiti ljudi koji žele da djed Ivo i njima napravi takvu preslatku kućicu.

Tata Bojan iz Strmca Podravskog i njegov otac svojoj kćerkici i unučici Maris izradili su najslađu dvorišnu kućicu s terasom - 13 Tata Bojan i djed Ivo iz Strmca Podravskog malenoj Maris izradili su najslađu dvorišnu kućicu s terasom (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju