Među više od 200 predivnih psećih duša koje u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu čekaju novi dom je i Badi, križani američki stafordski terijer kojeg život nije mazio, ali ovaj mladi frajer sada se veseli budućnosti.

Galerija

 

Badijeva priča je drugačija. On je jedan od onih pasa kojemu su od životne važnosti kretanje, akcija, rad, red i disciplina. Badi, koji će u ožujku navršiti dvije godine, izuzetno teško podnosi boravak u boksu i psihički ga to jako pogađa.

Kada je u društvu čovjeka, radi silnog uzbuđenja ostavlja dojam hiperaktivnog psa kojeg je teško zaustaviti, no ono što Badiju treba samo je konstanta u dnevnim aktivnostima, istrčavanje i trening. Kada zadovolji te svoje potrebe onda postaje "beba" koja je zainteresirana samo za maženje!

Badi je križani američki stafordski terijer kojeg život nije mazio, ali sada se veseli budućnostiVolonteri i djelatnici skloništa u Dumovcu dodatno se angažiraju kako bi mu pomogli u tim njegovim aktivnostima i smanjili mu stres. Badi je trenutno u treningu i ima svakodnevne češće šetnje od ostalih pasa u skloništu.

Badi je trenutno u treningu i ima svakodnevne češće šetnje od ostalih pasa u skloništu Dumovec
Badi je trenutno u treningu i ima svakodnevne češće šetnje od ostalih pasa u skloništu Dumovec (Foto: Azil Dumovec)


Iz Dumovca kažu da je Badi pokazao kako se svaki trud isplati, odličan je đak i nadaju se kako će uskoro biti i dobar član nečije obitelji.

Njegova buduća obitelj morat će nastaviti s treninzima, ali tako kvalitetno vrijeme provedeno sa psom je neprocjenjivo, poručuju iz Dumovca. Badi će biti najsretniji kada jednom izađe iz skloništa i dođe u dom gdje će njegovu novu obitelj činiti ljudi koji poznaju i poštuju Badijevu pasminu, karakter i njegove potrebe. Tek tada će Badiju biti "srce na mjestu" – tek tada kad jednom postane nečiji najbolji "buddy".

Badi je u skloništu više od šest mjeseci, a ovaj mali frajer najsretniji bi bio kada bi svoj drugi rođendan koji je 31. ožujka, dočekao u novom domu. Želite li doznati više o Badiju, doći ga upoznati, pružiti mu dom, nazovite azil Dumovec na broj 01 2008 354 ili posjetite sklonište svakim radnim danom od 11 do 13 sati te od 15 do 17 sati, subotom od 10 do 14 sati i nedjeljom od 10 do 12 sati.

Badi bi bio najsretniji kada bi svoj drugi rođendan dočekao u novom domu
Badi bi bio najsretniji kada bi svoj drugi rođendan dočekao u novom domu (Foto: Azil Dumovec)