Violet i Seraphine, djevojčice glumačkog para Jennifer Garner i Bena Afflecka mnogi smatraju najslađim sestarma Hollywooda. Uvijek prirodne i vesele, s mamom pored sebe, najviše uživaju u igri u omilejnom parku

Glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck među rijetkima su iz grada filma i glamura koji svoj život vole držati podalje od medija. Unatoč tome, njihove dvije djevojčice vrlo često možemo vidjeti uhvaćene okom kamere.

Dok neka celebrity djeca žive ili pod staklenim zvonom ili pak uređena za fotografiju koju bi skriveni paparazzo mogao snimiti, Seraphine i Violet nesmetano uživaju u parku pod budnim okom fotografima neopterećene mame.

Glumica Jenniger Garner pokazala kći Seraphinu

Jennifer Garner i fotografi navikli su se jedni na druge, te dok god kamere ne smetaju igri i bezbrižnom životu njezine dvije djevojčice, ona ne diže pretjeranu prašinu oko publici zanimljivim fotografijama 11 mjeseci stare Seraphine i četverogodišnje Violet.

Holivudske mame za poželjeti

Tako su i tijekom blagdana dvije mamine princeze uživale u igri u parku u Los Angelesu. Dok se Violet, koja izgledom sve više liči na mamu, uglavnom uspješno zabavljala sama, Seraphininu pažnju zaokupila je Jennifer uz pomoć rekvizita u parku. Ako je suditi prema slikama, mama se jednako dobro zabavljala kao i njezine djevojčice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju