Ružičasta haljina sa crvenim cvjetnim printom iz Zarine ljetne kolekcije apsolutni je hit ove sezone. Model midi kroja s lepršavim rukavima i remenom konstruiran je tako da vizualno stanji predio struka, pa ne čudi što je postao omiljen među damama diljem svijeta.

Galerija Ljetna haljina iz Zare - 5 Ljetna haljina iz Zare - 2 Ljetna haljina iz Zare - 3 +1 Ljetna haljina iz Zare - 1
Riječ je o iznimno fleksibilnom modelu jer se može nositi na posao, ali i na kavice s prijateljicama ili izlazak s partnerom. Povrh svega, haljina je napravljena od ugodnog lana koji dopušta koži da diše, pa je idealan izbor za tople ljetne dane.

Uz to se može kombinirati uz tenisice, sandale niskih potplata, platforme ili štikle, ovisno o tome gdje idete i kakav efekt želite postići. Ljetna haljina iz Zare - 4 Zarina ljetna haljina na sniženju se prodaje po cijeni od 129,90 kn (Foto: Zara.com)
Zarina haljina u Hrvatskoj se prodavala po cijeni od 299,90 kuna u veličinama od XS do XL, a na sniženju može se kupiti po cijeni od 129,90 kn.

Zbog velike zainteresiranosti za taj model u nekim dijelovima svijeta on je rasprodan, pa ne čudi što se haljina može pronaći i na stranicama s internetskim aukcijama poput eBaya, gdje postiže dvostruko veću cijenu od originalne.

Imate li ljetnu Zarinu haljinu u svojem ormaru?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju