Kada se u vašem društvu povedu razgovori o najzgodnijim muškarcima s hrvatske javne scene, koja se imena najčešće nađu među spomenutim frajerima?

Galerija Frano Lasić Vlado Kalember Niko Kranjčar +11 Vlaho Arbulić

Po pitanju starije generacije, nijedan ovakav razgovor ne prolazi bez Frane Lasića. Taj 68-godišnji glumac i glazbenik pažnju pripadnica ljepšeg spola plijeni već desetljećima.

Frano Lasić Frano Lasić (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Oduvijek je na glasu kao veliki šarmer, baš kao i Vlado Kalember.

Zbog nekadašnjeg frontmena grupe Srebrna krila žene su padale u nesvijest na koncertima, a njegove kolege pričale su kako se doslovno morao skrivati od obožavateljica.

Vlado Kalember Vlado Kalember (Foto: Cropix)

Malo manje intenzivno obožavateljice su reagirale na Niku Kranjčara, ali komplimenata na račun njegova izgleda nikad nije nedostajalo.

Žene su obožavale i dalje obožavaju Niku u svim njegovim izdanjima – sportskim, ležernim, s bradom ili bez nje, s dugom ili kratkom kosom. Niko je jednostavno jedan od onih muškaraca koji dobro izgledaju bez obzira na stajling.

Niko Kranjčar Niko Kranjčar (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Jeste li znali da među hrvatskim političarima ima i jedan profesionalni ljepotan? To je Boris Blažeković, koji se svojevremeno bavio manekenstvom.

Boris Blažeković bavio se manekenstvom Boris Blažeković bavio se manekenstvom (Foto: Cropix)

Za glumcem Goranom Višnjićem i danas luduju žene diljem svijeta. Obožavani Šibenčanin proslavio se ulogom doktora Luke Kovača u kultnoj seriji "Hitna služba", a u filmu "Praktična magija" zaveo je i oskarovku Nicole Kidman.

Goran Višnjić u sceni iz filma Praktična magija s Nicole Kidman Goran Višnjić u sceni iz filma Praktična magija s Nicole Kidman (Foto: Profimedia)

Među ljepotanima iz nove generacije istaknuo se Vlaho Arbulić. Upravo su njega čitateljice našeg portala proglasile najzgodnijim hrvatskim pjevačem.

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Zavirite u našu galeriju, razgledajte koji su još poznati domaći muškarci plijenili pažnju svojim izgledom i zatim glasajte u našoj anketi i pomozite nam da odaberemo najzgodnijeg slavnog Hrvata svih vremena.

Ankete

(9746) Najzgodniji poznati Hrvat svih vremena je...

rezultati povratak glasova29298
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju