Kada se u vašem društvu povedu razgovori o najzgodnijim muškarcima s hrvatske javne scene, koja se imena najčešće nađu među spomenutim frajerima?

Galerija Frano Lasić Vlado Kalember Niko Kranjčar +9 Goran Ivanišević

Po pitanju starije generacije, nijedan ovakav razgovor ne prolazi bez Frane Lasića. Taj 68-godišnji glumac i glazbenik pažnju pripadnica ljepšeg spola plijeni već desetljećima.

Frano Lasić Frano Lasić (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Oduvijek je na glasu kao veliki šarmer, baš kao i Vlado Kalember.

Zbog nekadašnjeg frontmena grupe Srebrna krila žene su padale u nesvijest na koncertima, a njegove kolege pričale su kako se doslovno morao skrivati od obožavateljica.

Vlado Kalember Vlado Kalember (Foto: Cropix)

Malo manje intenzivno obožavateljice su reagirale na Niku Kranjčara, ali komplimenata na račun njegova izgleda nikad nije nedostajalo.

Žene su obožavale i dalje obožavaju Niku u svim njegovim izdanjima – sportskim, ležernim, s bradom ili bez nje, s dugom ili kratkom kosom. Niko je jednostavno jedan od onih muškaraca koji dobro izgledaju bez obzira na stajling.

Niko Kranjčar Niko Kranjčar (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Jeste li znali da među hrvatskim političarima ima i jedan profesionalni ljepotan? To je Boris Blažeković, koji se svojevremeno bavio manekenstvom.

Boris Blažeković bavio se manekenstvom Boris Blažeković bavio se manekenstvom (Foto: Cropix)

Za glumcem Goranom Višnjićem i danas luduju žene diljem svijeta. Obožavani Šibenčanin proslavio se ulogom doktora Luke Kovača u kultnoj seriji "Hitna služba", a u filmu "Praktična magija" zaveo je i oskarovku Nicole Kidman.

Goran Višnjić u sceni iz filma Praktična magija s Nicole Kidman Goran Višnjić u sceni iz filma Praktična magija s Nicole Kidman (Foto: Profimedia)

Među ljepotanima iz nove generacije istaknuo se Vlaho Arbulić. Upravo su njega čitateljice našeg portala proglasile najzgodnijim hrvatskim pjevačem.

Zavirite u našu galeriju, razgledajte koji su još poznati domaći muškarci plijenili pažnju svojim izgledom i zatim glasajte u našoj anketi i pomozite nam da odaberemo najzgodnijeg slavnog Hrvata svih vremena.

Najzgodniji poznati Hrvat svih vremena je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju