Sa svakom novom turskom serijom pojavi se i neki novi miljenik žena, ali i oni stari i dalje dobro kotiraju među publikom. U traženju odgovora na pitanje koji je turski glumac najzgodniji, zamolili smo vas za pomoć i sudjelovanje u našoj anketi.

Dosad vas se odazvalo više od 34.000, a zahvaljujući vašim glasovima sada sa sigurnošću možemo reći tko je trenutno najveći favorit među našim čitateljicama.

To je Kerem Bursin. Naočiti 34-godišnjak osvojio je više od 16.000 vaših glasova i iza sebe ostavio četrnaest drugih kandidata.

Can Yaman neko vrijeme bio mu je za petama, ali naposljetku je zasjeo na drugo mjesto s nešto više od 11.000 glasova.

Na trećem mjestu sa samo 2730 glasova u trenutku pisanja teksta, našao se donedavni favorit većine ovakvih anketa, prezgodni Burak Ozcivit.

Izgleda da je ovo definitivno Keremova era, a da ima mnogo obožavatelja i izvan naše regije dokazuje informacija kako trenutno na Instagramu ima više od 10 milijuna pratitelja.

Kerem je rođen 4. lipnja 1987. godine u Istanbulu. Zahvaljujući ocu koji je vodio međunarodnu tvrtku, imao je priliku živjeti u različitim dijelovima svijeta, a obitelj mu se naposljetku skrasila u Teksasu. Po želji svog oca studirao je marketing i odnose s javnošću, ali tijekom studija zaljubio se u glumu. Preselio se u Los Angeles sa željom da ostvari glumačku karijeru, ali sudbina je htjela da prvo postane zvijezda u Turskoj.

Privremeno se vratio u Istanbul i ubrzo snimio seriju "Čekajući sunce" koja ga je proslavila.

Naravno, većinu obožavateljica najviše zanima njegov ljubavni status. Donedavno je bio u vezi s turskom glumicom i manekenkom Hande Ercel s kojom glumi u seriji "Sen Cal Kapimi", ali turski mediji trenutno pišu kako je par navodno prekinuo krajem siječnja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju