Iako će advent u Zagrebu biti rado posjećen za nadolazeće blagdane – naravno, u nešto drugačijem izdanju, znamo još jednu destinaciju u Zagrebu koja će plijeniti pozornost, naročito zaljubljenika u luksuzne brendove i uslugu.

 Naime, Douglas parfumerija u Kaptol Centru otvorila je vrata kupcima u nikad boljem izdanju i ponudila drugačije iskustvo kupovine koje prati luksuzni koncept trgovine jedinstven na ovom području. Tako je Douglas parfumerija na zagrebačkoj adresi prva parfumerija s takvim konceptom izvan Njemačke i druga najluksuznija Douglas poslovnica u čitavoj Europi, a dodatna posebnost joj je što su spomenuti koncept razvili vlastiti Douglas arhitekti.

Misao vodilja u dizajniranju poslovnice bila je stvoriti luksuzno okruženje za kupce što se odrazilo na dizajn trgovine. Tako u njemu dominiraju visoko kvalitetni materijali i namještaj te kombinacija svijetlih i zlatnih nijansi koja je izvrsno uklopljena s metalnim, staklenim i drvenim elementima. Parfumerija se prostire na 190 kvadratnih metara, a u prekrasnom prostoru fokus je stavljen na niche proizvode i luksuzne brendove koji se mogu naći u svim kategorijama. Uz već dobro poznate brendove poput Chanela, Diora i La Mera, kupcima su dostupni prestižni i svjetski poznati make-up brendovi poput By Terry, Benefit Cosmetics, IT cosmetics, Dr Irena Eris, Givenchy i brojni drugi, a dodatno veseli činjenica što će uskoro biti dostupna i Anastasia Beverly Hills.



Zaljubljenike u mirise oduševit će bogata ponuda niche mirisa među kojima se ističu Acqua di Parma, Maison Margiela, Micallef, Zarko, Tiziana Terenzi, Trussardi La Vie di Milano i Tom Daxon. Asortiman proizvoda za njegu kože jednako je impresivan pa se u njemu mogu pronaći brendovi poput Dr. Dennis Gross, Dr Irena Eris, Dermacosmetics, Eisenberg, Rituals, Givenchy, Perricone MD, Elemis, Filorga, Revox i brojni drugi.

Ovo je prva poslovnica koja će uz dekorativnu kozmetiku, luksuzne mirise i proizvode za njegu kože i kose imati i tzv. food suplemente. Osim toga, poslovnica nudi inovaciju Face Chart koja omogućava kupcima da isprobaju šminku na vizualima i tako dobiju isti dojam kao da ju nanose na vlastitu kožu – nešto što je prijeko potrebno u ovim izazovnim vremenima. Luksuzan koncept prati i odgovarajuća vrhunska usluga koja je u potpunosti prilagođena kupcu, a koju osigurava stručno osoblje.



Uvjerite se i sami u potpuno drugačije iskustvo kupovine koje vam Douglas parfumerije obećavaju! Posjetite već danas novo uređenu Douglas parfumeriju u Kaptol Centru i uživajte u bogatoj ponudi popularnih beauty brendova u najluksuznijem okruženju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju