Lana Jurčević je kao nastavak ovoljetne, potpuno spontane i iskrene priče s hashtagom StvarnaJA, koja je uistinu imala veliki odjek u medijima, odlučila pokrenuti priču sa novim hashtagom JaSamDijamant.

 Ponovno širi pozitivnu vibraciju i potiče žene da pokažu ljubav prema sebi, jer kada radimo zajedno, bodrimo se i navijamo jedna za drugu - najbolje smo! Bit kampanje je osvjestiti žensku snagu u ova nesigurna vremena i to da je svaka od nas posebna i iznimna i ne postoje fizičke prepreke koje bi nas spriječile da sjajimo najače što možemo! Kako bi dotakla i pokrenula što veći broj žena, obratila im se i sa stranica svog branda La PIEL koji je za njih omogućio brojne nagrade.
Ono što se tražilo je da objave neku svoju dragu fotografiju na društvenim mrežama i napišu tri stvari koje vole kod sebe- karakterne osobine ili neko fizičko obilježje uz hashtag #StvarnaJA i #JaSamDijamant i time se priključe ovom „empowerement“ izazovu.Ili pak, odaberu drugu temu i napišu na koje su 3 stvari zahvalne u životu.

 

 

„Svaka od nas zrači i sjaji kao dijamant kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, ali ne smijemo zaboraviti i na važnost onoga što imamou životu, jer u vremenima u kojima živimo, imati i osjećati zahvalnost je od velikog značaja“. – Lana.

Odazvalo se puno žena sa svojim divnim pričama, a isto tako su i mnoge poznate voditeljice i glumice poput Ane Begić Tahiri, Nevene Rendeli, Katarine Baban, Ane Radišić i Jelene Lešić, dale podrsku kampanji i pridružile se ovoj pozitivnoj „akciji“.

Želja svih koji su dio ove lijepe priče je da se priključi što veći broj žena i da snaga ove emocije bodrenja, ohrabrenja i podizanja samopouzdanja odjekne što dalje i što snažnije.

25 NAGRADA IZNENAĐENJA
Najiskrenije objave žena diljem regije objavljene do 23.01.2021. Lana i La PIEL nagradit će sa čak 20 poklona iznenađenja.
Međutim, postoji i kreativni, nagradni natječaj #JaSamDijamant priče, koji završava 14.02. Nagrade su 5pravih dijamantnih prstena ukupne vrijednosti 25 000 kn!
Lanin brand La PIEL lansirao je tim povodom bombe za kupanje sa istom porukom. Sve su bombe za kupanjeu obliku dijamanta i kao poklon iznenađenja u sebi kriju atraktivan prsten od nehrđajućeg čelika!

Iskoči iz standardnog okvira i uskoči, netipično, u svoju 'comfort' zonu! Zonu u kojoj ćeš biti baš takva kakva jesi – STVARNA TI KOJA BLISTAŠ KAO DIJAMANT!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju