Kada pogledate lice Victorije Beckham, teško je zamisliti da je slavna britanska dizajnerica dugo godina vodila borbu s prištićima i aknama

Kada je u pitanju izgled i njezina beauty rutina, Victoria Beckham nema tajni.

Postoje dvije vrste žena. One koje saznaju fantastičan beauty savjet pa ga zadrže za sebe i onaj drugi tip žena poput mene koje to odmah žele podijeliti sa svima. Radila sam s najboljim vizažistima, frizerima, stilistima i puno toga saznala. Sama nisam uvijek pogodila iz prve, ali kada sam napravila grešku uvijek sam iz nje naučila i sada želim podijeliti sve što znam, rekla je Victoria u intervjuu za Edit.

Losos je pun omega-3 masnih kiselina, vitamina A i C koji imaju anti-upalni učinak, hidratiziraju kožu te sprječavaju nastanak akni i prištića.

Dizajnerica nikada nije skrivala da se dugo godina borila protiv prištića i akni, a mnoge sigurno zanima kako je napokon uspjela riješiti taj problem. Tajna je u - ribi.

Kada sam u Los Angelesu, uvijek odlazim kod dermatologa Harolda Lancera. Nevjerojatan je. Poznajem ga godinama i on je moj ten doveo u red. Imala sam jako problematičnu kožu i rekao mi je da moram svaki dan jesti losos. Upitala sam ga mora li to stvarno biti baš svaki dan, a on mi je odgovorio: 'Da, doručak, ručak ili večera, ali moraš ga jesti svaki dan', ispričala je Victoria i priznala da dobar ten može zahvaliti upravo uvođenju lososa u svakodnevnu prehranu.

Znanost definitivno može potvrditi da je ova riba dobra za našu kožu. Naime, losos je pun omega-3 masnih kiselina, vitamina A i C, a kada ove tvari djeluju zajednički onda imaju anti-upalni učinak, hidratiziraju kožu i sprječavaju nastanak akni i prištića.

Ako ste u potrazi za brzim ručkom koji uključuje i ovu zdravu namirnicu, pogledajte recept za losos iz pećnice s rižom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju