Možda nikada niste pomislili da u ovome trenutku, bez odlaska u trgovinu, sigurno kod kuće imate nešto od čega možete napraviti neki blagdanski ukras. I od najjednostavnijih stvari i sitnica može se napraviti ukrasić koji će nadolazeće blagdane učiniti još posebnijima i ljepšima.

Galerija Ideje za DIY kuglice za bor - 8 Ideje za DIY kuglice za bor - 3 Ideje za DIY kuglice za bor - 2 +5 Ideje za DIY kuglice za bor

Predmeti koje napravimo vlastitim rukama neprocjenjivi su, koliko god jednostavni i "obični" oni bili. To vrijedi i za kuglice za bor napravljene od – klupka vune. Dakle, sve što vam za takvu kuglicu treba jest manje ili veće klupko vune i metalna kapica koju ćete pričvrstiti na klupko. Kroz kapicu provedite špagu i kuglica je gotova.

Ideje za DIY kuglice za bor - 3 Kuglica će izgledati još ljepše ako joj dodate ukrase u obliku štrikaćih igli (Foto: Living4media)

Kuglica će izgledati još ljepše ako joj dodate ukrase u obliku štrikaćih igli - klupko kao da je spremno da ga uzmete u ruke i počnete štrikati! Tako jednostavno, a opet posebno.

Ideje za DIY kuglice za bor - 9 I od najjednostavnijih stvari i sitnica može se napraviti lijepi blagdanski ukras (Foto: Living4media)

Kuglice za božićno drvce možete sami napraviti i od papira, mahovine, tkanine, pa čak i od orašastih plodova. Uz malo mašte i vještine stvorit ćete prelijepe i unikatne ukrase zbog kojih će prijatelji, obitelj i gosti vaše drvce sigurno željeti pomnije promotriti.

U fotogaleriji na početku teksta inspirirajte se idejama za izradu kuglica za bor, u čemu, naravno, mogu sudjelovati i najmlađi. Pa oni će se tome najviše i veseliti!

Ideje za DIY kuglice za bor - 4 Kuglice za božićno drvce možete sami napraviti i od papira, mahovine, tkanine, pa čak i od orašastih plodova (Foto: Living4media)

Nema čega nema! Zagrepčanka Ines svoju je kuću pretvorila u nestvarnu božićnu fantaziju Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 4 Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 11 Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 5 +30 Zagrepčanka Ines svoju kuću pretvorila je u pravu božićnu fantaziju - 4

20 fotografija koje će vam dati ideju kako da blagdanski dom ukrasite božikovinom Božikovina Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 14 +15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 13

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju