Nataša Janjić bila je gošća na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta koja se održala u bajkovitom ozračju trgovine u Gundulićevoj ulici. Za tu prigodu 36-godišnja ljepotica izabrala je klasičnu jesensku kombinaciju koju je podigla čizmicama vrlo žarke boje

Galerija Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta - 9 Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta - 6 Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta - 5 +5 Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta Da modna jesen itekako voli i želi boje pokazala je glumica Nataša Janjić koja je bila gošća na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta. Za tu slavljeničku prigodu lijepa Nataša izabrala je klasičnu crnu odjevnu kombinaciju sastavljenu od hlača, sakoa i dolčevite dok je gore nosila elegantni crno-sivi kaput prošaran zagasitom narančastom.

I glumica Nataša Janjić nosi trendi čizmice žarke boje satenskog sjaja koje nepogrešivo podižu klasičnu jesensku odjevnu kombinaciju

Odjevnu kombinaciju umjerenih boja podigla je čizmicama vrlo žarke ružičaste boje kakve su ove jeseni veliki hit. Čizmice na špic satenskog sjaja pokazale su se kao savršeni izbor uz klasičnu jesensku odjevnu kombinaciju.

Svojoj pojavi 36-godišnja glumica boje je dodala i izborom make-upa, preciznije ružem upečatljive ljubičaste boje. Natašin izbor frizure za ovu proslavu rođendana bila je visoka punđa koja uvijek izgleda efektno i ženstveno.

Hrvatski brend nakita Borboleta prvi je prije pet godina domaćem tržištu predstavio ručno izrađen nakit od konca. Vještom izradom i zanimljivim dizajnom Borboleta je u domaćim okvirima postala sinonim za narukvice od konca ukrašene simbolima poput leptira, srca, zvijezde, djeteline, krila i mnogih drugih. Svaku Borboleta narukvicu prati quote tag – pomno odabran citat po izboru kupca iz svijeta filma, glazbe i umjetnosti, a osim končanog nakita u ponudu su uvršteni i elegantni komadi izrađeni od srebra, zlata, brilijanata, pleksija i poludragog kamenja, čime Borboleta ni po čemu ne zaostaje za svjetskim trendovima.
Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta - 2 Hrvatski brend nakita Borboleta proslavio je peti rođendan Foto: John Pavlish, PR

U kratko vrijeme brend je prešao granice Hrvatske te se može pronaći na preko 180 prodajnih mjesta diljem svijeta te ih nose i svjetske zvijezde poput Kendall Jenner, Kate Hudson, Lene Perminove i Paris Hilton.

Kreativnost i iskustvo arhitektice Vlatke Čizmić i akademskog slikara Saše Šekoranje našli su se na jednom mjestu u samom centru Zagreba, gdje se na adresi Gundulićeva 1 smjestila trgovina poznatog domaćeg brenda nakita Borboleta. Uz jednostavan, a opet upečatljiv koncept prostora i nježne boje s naglaskom na bijelu, trgovina je u ovo predbožićno vrijeme doživjela pravi preobražaj iz ruku Saše Šekoranje. Brižno odabranim cvjetnim aranžmanima i ukrasima vilinski ugođaj Božića zaživio je u punom duhu.
Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta - 6 Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta (Foto: John Pavlish, PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju