Na otvaranju Poliklinike Croatia u Zadru našlo se mjesta i za poznata lica s hrvatske javne scene. Među njima je bila i Nataša Janjić Medančić, splitska kazališna, filmska i televizijska glumica.

Galerija Princeza od Walesa u bijelim salonkama Margarita Levieva u bijelim salonkama Naomi Watts +7 Reese Witherspoon

Gdje god se pojavi, 41-godišnja Nataša plijeni pažnju svojom ljepotom, ali i modnim izričajem. Za ovu prigodu glumica je odabrala još jednu odličnu odjevnu kombinaciju u kojoj je, na prvi pogled, dominirala haljina.

Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Crni model dugačkih rukava i maksi kroja s apstraktnim uzorkom u bijeloj boji jedna je od onih haljina kojoj ne treba previše dodataka jer je sama po sebi vrlo efektna, ali mudrim stajlingom itekako može izgledati još upečatljivije.

Haljina brenda Topshop Haljina brenda Topshop (Foto: ModeSens/Asos)

Primjerice, mnoge dame uz nju bi kombinirale klasične crne salonke, ali Nataša se umjesto tog ziheraškog odabira odlučila za bijele salonke. Trend bijele obuće i dalje nije na zalasku, što se može primijetiti i po kombinacijama svjetskih zvijezda i modnih trendseterica.

Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u bijelim salonkama (Foto: Profimedia)

Čak se ni princeza od Walesa posljednjih mjeseci ne odvaja od svojih bijelih salonki koje nosi u kombinaciji s raznim odjevnim komadima, od odijela i haljina do suknji i bluza.

Osim bijelih cipela, Nataša je odabrala i fantastične bijele statement naušnice u obliku cvijeta, a lak za nokte i ruž u jarkoj nijansi crvene boje dali su njezinu izdanju malo žara.

Zavirite u našu galeriju i provjerite koje još poznate dame vole nositi bijele salonke. 

Jelena Rozga u bijelim salonkama Jelena Rozga u bijelim salonkama (Foto: Antonio Ahel/Pixsell)

Wow! Zgužvane salonke dame iz Zagreba mnogi se ne bi usudili nositi Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta +2 Zgodna dama u odvažnim salonkama modne kuće Bottega Veneta

Severina u salonkama koje mnogi ne bi kombinirali sa šarenom haljinicom Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u bijelim salonkama Princeza od Walesa u posljednje vrijeme često nosi bijele salonke +7 Anya Taylor-Joy u bijelim salonkama

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju