Neutralne ili efektne cipele, pitanje je sad? Naša današnja street style zvijezda odlučila se za potonju varijantu i za šetnju centrom Zagreba odabrala salonke jednog od trenutno najpopularnijih modnih brendova na svijetu.

Galerija Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta +2 Zgodna dama u odvažnim salonkama modne kuće Bottega Veneta

Pomama za komadima talijanske modne kuće Bottega Veneta započela je 2018. godine kada je u nju došao britanski dizajner Daniel Lee te u samo tri godine na mjestu kreativnog dizajnera transformirao brend.

Zgodna dama u odvažnim salonkama modne kuće Bottega Veneta Zgodna dama u odvažnim salonkama modne kuće Bottega Veneta (Foto: Josip Moler/Cropix)

Debitirao je pre-fall kolekcijom za 2019. godinu, a oprostio se od Bottege Venete kolekcijom za proljeće ljeto 2021. godine. Upravo je u prvoj kolekciji lansirao ove efektne salonke koje u originalu nose naziv almond pump (badem-salonka).

Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta (Foto: Harrods)

U početku su bile vrlo neutralne s klasičnom potpeticom, a onda je došlo vrijeme za odmak od klasike i klasična potpetica zamijenjena je onom od pleksiglasa, punjenom šljokicama.

Salonke modne kuće Bottega Veneta na zagrebačkoj špici Salonke modne kuće Bottega Veneta na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Većina varijanti ovog modela napravljena je od mekane zgužvane kože s elastičnim rubom, a kombinacija ove dvije dizajnerske značajke čini salonke vrlo udobnima za nošenje.

Kakve cipele više volite, neutralne ili efektne?

glasova:

Dama sa zagrebačke špice za sebe je odabrala model u ružičastoj boji koji izgleda odlično uz crne bazne odjevne komade i podrezanu jaknicu od trapera.

Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta (Foto: Harrods)

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Tako se to radi! Dama sa zagrebačke špice koja se usudi biti drukčija Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +11 Efektna street style izdanja sa zagrebačke špice - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju