Za manje od mjesec dana počinje proljeće pa se već jako veselimo laganijoj odjeći i slaganju proljetnih modnih kombinacija. Tko već nije, napokon će se izuti iz čizama jer kreće sezona otvorenije obuće. Prve nam na pamet padaju tenisice, ali mame nas i razni modeli proljetnih cipela s potpeticom.

A jedne takve cipelice savršene za proljeće, posebice za neke posebnije prigode, pronašli smo u trgovini Reserved, a riječ je o natikačama na špic izrađenima od kombinacije prirodne kože i umjetnog saten.

Natikače s volanima i svjetlucavim kamenčićima iz trgovine Reserved - 1 Reserved, 49,99 eura (Foto: www.reserved.com)

Natikače sa zatvorenim prstima i otvorenom petom imaju i malu, takozvanu kitten potpeticu od pet centimetara, no ono što je na njima najprivlačnije su volani ukrašeni svjetlucavim sitnim kamenčićima.

Natikače su ukrašene s dva zgodna volančića, a savršene su za ljubiteljice ženstvenog i romantičnog stila. Dostupne su u online trgovini Reserved po cijeni od 49,99 eura u brojevima od 36 do 41, a da su osvojile brojne dame govori i činjenica da su skoro rasprodane.

Natikače s volanima i svjetlucavim kamenčićima iz trgovine Reserved - 2 Natikače s volanima i svjetlucavim kamenčićima iz trgovine Reserved (Foto: www.reserved.com)

Proljetne štikle s kopčicama u obliku srca koje želimo u svom ormaru Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 5 Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 3 Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 4 +1 Štikle iz Bershke s kopčama u obliku srca - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju