Od početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru hrvatskim nogometašima podršku s tribina daje bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru +3 Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru

Vjerna navijačica Vatrenih pozornost privlači i svojim odjevnim kombinacijama.

Pozornost javnosti već je privukla narodnom nošnjom u kojoj je gledala utakmicu između Hrvatske i Kanade, a onda i muškom košuljom iz zajedničke kolekcije modne kuće Louis Vuitton i brenda Nigo u kojoj se pojavila na utakmici između Brazila i Švicarske.

Današnji dan, u kojem svi nestrpljivo čekaju odlučujuće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Belgije, bivša predsjednica započela je druženjem i pjevanjem s hrvatskim navijačima u Katru.

Navijačima se pridružila prikladno odjevena u nogometni dres hrvatske reprezentacije, ali ostatkom kombinacije pokazala je da je itekako u toku s modnim trendovima.

Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović u dresu i cargo hlačama (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Bivša predsjednica dres je uparila s jednim od trenutačno najpopularnijih modela hlača. Radi se o cargo modelu u bež boji.

Cargo hlače, koje su bile vrlo popularne krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina, doživjele su veliki povratak na modnu scenu i danas su nezaobilazan prizor na gradskim ulicama. Radi se o hlačama koje imaju predimenzionirane džepove na području bedara. Bivša predsjednica odlučila se za uži kroj, ali jednako su popularni i modeli širih nogavica.

Kolinda Grabar-Kitarović: Bivša predsjednica ponovno oduševila kockastim izdanjem u Katru Kolinda Grabar-Kitarović u košulji iz kolekcije Louis Vuitton x Nigo Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Brazila i Švicarske Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici između Brazila i Švicarske +3 Kolinda Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici između Hrvatske i Kanade

Brineta iz centra Zagreba u hlačama koje su se nosile u 90-ima Vojničke hlače u street style izdanju sa zagrebačke špice Vojničke hlače u street style izdanju sa zagrebačke špice Vojničke hlače u street style izdanju sa zagrebačke špice +5 Lijepa brineta u vojničkim hlačama

Uz cargo hlače Grabar-Kitarović nosila je i zlatne sandale s platformom. U našoj galeriji možete pogledati fotografije njezine kombinacije, ali i odličnu atmosferu u Katru uoči današnje utakmice.

Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru Kolinda Grabar-Kitarović s navijačima u Katru (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju