Da je životinjski uzorak hit u modi već neko vrijeme, nije velika tajna. Modne prijestolnice preplavljene su damama koje hrabro kombiniraju odjevne komade i modne dodatke s uzorkom zmijske kože, leoparda ili zebre.

Ne čudi stoga što se dio tih modnih kretanja preslikalo i na proljetne trendove u uređivanju noktiju. Ako je suditi prema modnim influencericama, proljetni hit su nokti ukrašeni kravljim uzorkom. Točnije, bijela manikura ukrašena crnim točkama koja nalikuje na kožu ove domaće životinje.

Na pitanje koji bi novi trend željela isprobati na noktima, Kendall Jenner u novom broju Allurea od ožujka spominje: Jeste li čuli za kravlji uzorak na noktima? Znam da zvuči jako čudno, ali zapravo je cool.

Kravlji uzorak na svojim Instagram pričama pokazala je i Ariana Grande. S ozbirom na to da je američka pjevačica rekorderka po broju obožavatelja na ovoj društvenoj mreži – prati je 149 milijuna ljudi – ne čudi što se taj trend strelovito proširio.

Kravlji uzorak hit je bez obzira na to imate li prirodne ili akrilne nokte, a njima se čak dodatno ukrašava i klasična francuska manikura.

Trebate inspiraciju za uređenje noktiju?

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju