Što je prikladna odjeća za crveni tepih jednog od najutjecajnijih filmskih festivala na svijetu? Ovo pitanje potaknulo je raspravu na društvenim mrežama, a osobito nakon pojavljivanja slavne manekenke Candice Swanepoel na premijeri filma “Marriage Story” redatelja Noaha Baumbacha.

Galerija Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 1 Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 5 +1 Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 3

I dok su zvijezde filma Scarlett Johansson i Adam Driver nosili glamuroznu večernju haljinu brenda Celine, odnosno klasični smoking kakav se uobičajeno vidi na crvenim tepisima, lijepa Južnoafrikanka na sebi je imala tek – košulju.

Juliette Binoche na 76. Filmskom festivalu u Veneciji - 5 Juliette Binoche: Francuski šik koji je pokorio crveni tepih Venecijanskog festivala

Točnije, nosila je predimenzionirani prugasti model do pola bedra koji je u struku stegnula remenom. Ležernu kombinaciju dopunila je crnim cipelama s visokom potpeticom Christiana Louboutina, te s nekoliko komada statement nakita.

Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 4 Košulja-haljina Candice Swanepoel privlačila je pažnju u Veneciji (Foto: Getty Images)

U tome je došla na crveni tepih? zapitali su se mnogi pratitelji Filmskog festivala u Veneciji. Ja u ovakvoj košulji idem na plac, a ne na glamurozno događanja, komentirale su žene na društvenim mrežama.

Obožavatelji Victorijine anđelice stali su u njezinu obranu, te zaključili da ona može nositi štogod poželi jer uvijek izgleda fantastično.

Što vi mislite?

Je li Candice Swanepoel odabrala primjerenu haljinu za venecijanski crveni tepih?

glasova:

Pogledajte trailer filma "Marriage Story" Noaha Baumbacha.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju