Što je prikladna odjeća za crveni tepih jednog od najutjecajnijih filmskih festivala na svijetu? Ovo pitanje potaknulo je raspravu na društvenim mrežama, a osobito nakon pojavljivanja slavne manekenke Candice Swanepoel na premijeri filma “Marriage Story” redatelja Noaha Baumbacha.

Galerija Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 1 Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 5 +1 Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 3

I dok su zvijezde filma Scarlett Johansson i Adam Driver nosili glamuroznu večernju haljinu brenda Celine, odnosno klasični smoking kakav se uobičajeno vidi na crvenim tepisima, lijepa Južnoafrikanka na sebi je imala tek – košulju.

Juliette Binoche na 76. Filmskom festivalu u Veneciji - 5 Juliette Binoche: Francuski šik koji je pokorio crveni tepih Venecijanskog festivala

Točnije, nosila je predimenzionirani prugasti model do pola bedra koji je u struku stegnula remenom. Ležernu kombinaciju dopunila je crnim cipelama s visokom potpeticom Christiana Louboutina, te s nekoliko komada statement nakita.

Candice Swanepoel na crvenom tepihu u Veneciji 2019. - 4 Košulja-haljina Candice Swanepoel privlačila je pažnju u Veneciji (Foto: Getty Images)

U tome je došla na crveni tepih? zapitali su se mnogi pratitelji Filmskog festivala u Veneciji. Ja u ovakvoj košulji idem na plac, a ne na glamurozno događanja, komentirale su žene na društvenim mrežama.

Obožavatelji Victorijine anđelice stali su u njezinu obranu, te zaključili da ona može nositi štogod poželi jer uvijek izgleda fantastično.

Što vi mislite?

Ankete

(7855) Je li Candice Swanepoel odabrala primjerenu haljinu za venecijanski crveni tepih?

rezultati povratak glasova6218
rezultati

Pogledajte trailer filma "Marriage Story" Noaha Baumbacha.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju