Velika Britanija jučer je slavila rođenje novog princa. Vojvotkinja i vojvoda od Cambrigea svijetu su prvi put pokazali svog malenog sinčića.

Galerija Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 4 Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 3 Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 2 +1 Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 1 Catherine Middleton zbog trudova je primljena u bolnicu St. Mary oko 6 ujutro, a mali princ težak 3,8 kilograma na svijet je došao u 11 sati. Nekoliko sati kasnije vojvotkinja se sa sinom pojavila ispred bolnice, na opće oduševljenje okupljenih, a ubrzo nakon toga uputila se kući.

Tamo ih nisu dočekali princ Harry i Meghan Markle, koji su u to vrijeme bili na misi u londonskoj crkvi St Martin-in-the-Fields. Na komemorativnoj misi povodom 25. godišnjice smrti 18-godišnjeg Stephena Lawrencea, žrtve rasističkog napada u londonskoj četvrti Eltham, bila je i britanska premijerka Theresa May.
Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 4 Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 4 (Foto: Getty Images)
Iako Britanci uglavnom hvale stil buduće Harryjeve supruge, ovaj put zamjerili su joj odabir haljine koju su proglasili neprimjerenom. Naime, Meghan je za misu odjenula crnu haljinu modnog brenda Hugo Boss sa "špricanim" uzorkom, a kritičari su problem vidjeli u tome što elegantni model s remenom nema rukave.

Volim Meghan, ali netko je mora povući na stranu i reći joj da prestane s nepoštivanjem propisanog stajlinga za događanja na kojima prisustvuje. Prebaci sako preko toga. Ovo je posao, a ne vrtna zabava, komentirala je jedna korisnica Twittera.
Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 1 Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 1 (Foto: Getty Images)
Evo zašto se članovi kraljevske obitelji ne bi trebali ženiti za pučane. Ova je haljina toliko neprimjerena, još jedan je u nizu komentara.

Neki su branili njezinu odluku da odjene ovu haljinu i primijetili da su čak i neke članice crkvenog zbora nosile crne haljine bez rukava, ali većina je ipak ostala pri stavu da je za ovu prigodu ipak trebala odabrati drugačiji model.

Je li Meghan odabrala krivu haljinu za ovu prigodu?

glasova:

Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 2 Meghan Markle i princ Harry komemorativnoj misi - 2 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju