Sandale na vezanje s visokom potepticom uljepšat će svaku modnu kombinaciju. Izvrsno će uklopiti uz traperice, ljetne hlače, suknje i haljine – kako za dnevne, tako i za večernje prilike.

Galerija Sandale s visokom potpeticom na vezanje iz trgovina 2019. - 6 Sandale s visokom potpeticom na vezanje iz trgovina 2019. - 4 Sandale s visokom potpeticom na vezanje iz trgovina 2019. - 2 +4 Dorothy Perkins, 192 kn

U ovakvom tipu cipela stopala izgledaju posebno zavodljivo dok vezice koje se omataju oko gležnja i lista pružaju dodatnu stabilnost prilikom kretanja.

Salonke za posao i svečane prigode - 4 Za posao i posebne prigode: 12 divnih salonki koje će proljepšati noge

Katkad su vezice napravljene od jednostavnih materijala poput kože, a ponekad od sjajnih i uočljivih satenskih traka.

Ovo ljeto sandale na vezanje s visokom potpeticom vraćaju se u modu, a na tržištu već se sada mogu pronaći modeli u trendovskim bojama i uzorcima – od sandala u neonski zelenim nijansama, preko svevremenskih bijelih štiklica do cipela s nezaobilaznim točkicama.

Sandale s visokom potpeticom na vezanje iz trgovina 2019. - 8 TopShop, 505 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali sedam modela sandala na vezanje s visokom potpeticom u kojema ženske noge izgledaju posebno dobro.

Pogledajte i:

Od 105 do 349 kn: 10 dugih suknji za svadbe, krizme i druge svečane prilike Svečane suknje iz trgovina 2019. - 6 Svečane suknje iz trgovina 2019. - 8 Svečane suknje iz trgovina 2019. - 1 +7 Svečane suknje iz trgovina 2019. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju