Dugi i sretni brakovi rijetka su pojava u Hollywoodu. Upravo zato prisjetili smo se slavnih parova koji se odupiru poraznoj statistici u filmskoj tvornici snova, a čija ljubav traje već nekoliko dekada.

Galerija Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su u braku od 2000. godine Rita Wilson udala se za Toma Hanksa 1988. godine Meryl Streep udala se za Dona Gummera 1978. godine +6 Goldie Hawn i Kurt Russell u vezi su od 1983. godine

Meryl Streep upoznala je kipara Dona Gummera nedugo nakon smrti glumca Johna Casalea, s kojim je glumila u poznatom filmu "Lovac na jelene" te bila u dvogodišnjoj vezi.

Šest mjeseci kasnije izrekla je Donu sudbonosno da, a njihova ljubav traje i danas – 44 godinu kasnije.

Dugovječnu vezu imaju i slavni glumci Goldie Hawn i Kurt Russell, koji su zajedno 39 godina, iako nikad nisu službeno razmijenili prstenje pred svjedocima.

Među bračnim rekorderima nalaze se i Tom Hanks i Rita Wilson te Michael J. Fox i Tracy Pollan, koji su zaljubljeni već 34 godinu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte deset holivudskih parova koji prkose statistikama te izgledaju jednako sretno danas kao i na početku svoje ljubavi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju