Jennie Garth u subotu je napunila 49 godina. Iako se pojavljivala i u drugim filmovima i serijama, najviše je pamtimo kao Kelly Taylor u seriji koju je obilježila devedesete.

Galerija Claire Danes (I to mi je neki život) Katie Holmes (Dawson\'s Creek) Rachel Bilson (O.C.) +17 Mischa Barton (O.C.)

Radi se naravno o seriji "Beverly Hiils 90210" koja je za vrijeme prikazivanja imala čitavu vojsku obožavatelja, a i danas nam budi nostalgiju. Premijerno je prikazana u listopadu 1990. godine i trajala je devet sezona.

Bila je to samo jedna od serija zbog kojih smo u mladosti bili prikovani za tv ekrane. 

Jennie Garth Jennie Garth (Beverly Hills 90210) (Foto: Profimedia/AFP)

Mnogi glumci i glumice iz popularnih teen serija i danas su najpoznatiji upravo po tim ulogama, a nedavni rođendan Jennie Garth potaknuo nas je da provjerimo kako danas izgledaju glumice koje su nas osvojile svojim ulogama u najpopularnijim starim i novijim teen serijama.

Od ekrana se nismo odvajali ni zbog legendarne Buffy. Ubojicu vampira u kultnoj seriji glumila je Sarah Michelle Gellar.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte kako danas izgledaju zvijezde ostalih tinejdžerskih serija koje smo obožavali gledati.

Sarah Michelle Gellar (Buffy, ubojica vampira) Sarah Michelle Gellar (Buffy, ubojica vampira) (Foto: Profimedia/AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju