Macaulay Culkin osvojio je svijet kada je kao desetogodišnji dječak odglumio nestašnog, domišljatog i hrabrog Kevina McCallistera u kultnom filmu "Sam u kući". Prisjetili smo se i drugih preslatkih klinaca koje pamtimo iz kultnih filmova i provjerili kako izgledaju danas.

Galerija Kako danas izgledaju preslatki klinci iz kultnih filmova - 3 Kako danas izgledaju preslatki klinci iz kultnih filmova - 5 Kako danas izgledaju preslatki klinci iz kultnih filmova - 8 +11 Ralph Macchio (Karate Kid) nekad...  

Iako je izgledao kao tinejdžer, a u filmu i glumi srednjoškolca, Ralph Macchio zapravo je imao 23 godine kada je snimio "Karate Kid". Dječačko lice pratilo ga je kroz čitav život, a iako je i kasnije snimao filmove, uloga Daniela LaRussoa obilježila mu je karijeru.

Iste godine kada i "Karate Kid", 1984., izašao je i film fantazije "Beskrajna priča" ("The NeverEnding Story") u kojem je ulogu dječaka Atreya odigrao 13-godišnji Noah Hathaway. Ovaj kultni film pamtimo i po predivnoj pjesmi "Never Ending Story" u izvedbi idola osamdesetih, britanskog pjevača Limahla. Nezaboravna pjesma ponovno je postala aktualna, zaljubili su se u nju i neki novi klinci, kada su je u trećoj sezoni serije "Stranger Things" otpjevali Dustin i Suzie.

Roy Dupuis (Michael) i Peta Wilson (Nikita) Nikita i Michael: Kako omiljeni TV par izgleda 18 godina nakon kraja serije?

Kako danas izgledaju junakinje i junaci epske serije 'Sjever i jug' - 1 "Sjever i jug": Kako danas izgledaju junakinje i junaci epske serije?

Obožavali smo i "Gunise", "Ostani uz mene" ("Stand by Me") i druge slavne filmove u kojima neke od glavnih uloga imaju dječaci koji su nas osvojili svojim glumačkim talentom i slatkim licima. Kako danas izgledaju junaci filmova "Karate Kid", "Beskrajna priča", "Gunisi", "Ratovi zvijezda", "Ostani uz mene" i "Život je lijep" pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Pogledajte i 10 najvećih ljepotica koje su obilježile nezaboravne osamdesete:

10 najljepših glumica koje su obilježile nezaboravne osamdesete Melanie Griffith u filmu Zaposlena djevojka Melanie Griffith, Tom Hanks i Bruce Willis Farrah Fawcett +7 Heather Locklear

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju