Pri izboru savršene kuhinje bijela je većinom favorit, što ne čudi jer se bijela kuhinja uklapa u apsolutno svaki stil uređenja, estetski je ugodna oku te otvara prostor. Posljednjih godina u trendu su i kuhinje u boji, no bijele kuhinje klasika su s kojom se apsolutno ne može pogriješiti.

Galerija Bijele kuhinje uvijek izgledaju elegantno i moderno - 4 Bijele kuhinje uvijek izgledaju elegantno i moderno - 2 Bijele kuhinje uvijek izgledaju elegantno i moderno - 1 +8 Bijele kuhinje uvijek izgledaju elegantno i moderno

Bilo da je vaš životni prostor uređen u modernom, klasičnom, retro ili bilo kojem drugom stilu, bijela kuhinja savršeno će se uklopiti u njega. Potrebno je samo izabrati odgovarajući dizajn, a popratni detalji dat će vašoj kuhinji dušu i pokazati vaš osobni ukus.

Bijelu kuhinju vrlo lako možete nadopuniti s detaljima u bilo kojoj željenoj boji i stvoriti prostor u kojem ćete uživati provoditi vrijeme. S obzirom na to da u kuhinji provodimo dosta vremena, želimo i da ona zadovoljava sve naše potrebe i želje, pa ne čudi što je kupnja ili preuređenje kuhinje jedna od onih preinaka u domu kojoj se posvećuje mnogo pažnje.

Savršene? 12 kuhinja u bijelo-sivoj kombinaciji koju je teško nadmašiti Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 4 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 8 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 12 +8 Kuhinje u bijelo-sivoj kombinaciji boja - 5

Kuhinje u boji - 6 Volimo bijele, ali... Deset fotografija zbog kojih se lako zaljubiti u kuhinje u boji

Majda Mirković iz Pule preuredila je svoju kuhinju sa starim regalom iz dnevne sobe - 6 Nova kuhinja za 800 kuna: Kako je stari regal za dnevni boravak postao kuhinja iz snova

U fotogaleriji na početku teksta pronađite nadahnuće za uređenje vlastitog životnog prostora ili samo uživajte u fotografijama bijelih kuhinja koje bi poželio svaki stan ili kuća.

Bijele kuhinje uvijek izgledaju elegantno i moderno - 9 Bijelu kuhinju vrlo lako možete nadopuniti s detaljima u bilo kojoj željenoj boji (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju