Pri izboru savršene kuhinje bijela je većinom favorit, što ne čudi jer se bijela kuhinja uklapa u apsolutno svaki stil uređenja, estetski je ugodna oku te otvara prostor. Posljednjih godina u trendu su i kuhinje u boji, no bijele kuhinje klasika su s kojom se apsolutno ne može pogriješiti.

Galerija

Bilo da je vaš životni prostor uređen u modernom, klasičnom, retro ili bilo kojem drugom stilu, bijela kuhinja savršeno će se uklopiti u njega. Potrebno je samo izabrati odgovarajući dizajn, a popratni detalji dat će vašoj kuhinji dušu i pokazati vaš osobni ukus.

Bijelu kuhinju vrlo lako možete nadopuniti s detaljima u bilo kojoj željenoj boji i stvoriti prostor u kojem ćete uživati provoditi vrijeme. S obzirom na to da u kuhinji provodimo dosta vremena, želimo i da ona zadovoljava sve naše potrebe i želje, pa ne čudi što je kupnja ili preuređenje kuhinje jedna od onih preinaka u domu kojoj se posvećuje mnogo pažnje.

12 kuhinja koje dokazuju da bijelo-sivu kombinaciju ništa ne može nadmašiti

U fotogaleriji na početku teksta pronađite nadahnuće za uređenje vlastitog životnog prostora ili samo uživajte u fotografijama bijelih kuhinja koje bi poželio svaki stan ili kuća.

Bijele kuhinje uvijek izgledaju elegantno i moderno - 9
Bijelu kuhinju vrlo lako možete nadopuniti s detaljima u bilo kojoj željenoj boji (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju