Katie Holmes jedna je od onih poznatih dama koje biste jedva prepoznali da je sretnete na ulici. Za razliku od mnogih drugih zvijezda, Katie se u slobodno vrijeme drži što dalje od glamura.

Galerija Katie Holmes Katie je nosila trenirku zamrljanu bojom Katie Holmes često se može vidjeti u ležernim kombinacijama koje su po nekima i malo nemarne +0 Katie Holmes

I dok će mnoge druge slavne žene čak i u privatnim trenucima biti sređene od glave do pete kako bi bile spremne za fotografe, ona za njih ne mari.

New Yorkom, u kojem živi sa svojom kćerkicom Suri, često šeće u maksimalno ležernim odjevnim kombinacijama koje su neki kritičari na društvenim mrežama čak proglasili "nemarnim".

Katie je nosila trenirku zamrljanu bojom Katie je nosila trenirku zamrljanu bojom (Foto: Profimedia)

Naime, Katie se često može vidjeti u odjeći zaprljanoj bojom, baš kao i tijekom svog posljednje izlaska kada je nosila trenirku i "hoodie" majicu na kojima su bili vidljivi ostaci boje.

Super mi je to što je opuštena, ali ovo je ipak prljava trenirka. Nosila bih je po doma, ali ne bih u njoj izašla na ulicu, jedan je od komentara s Instagrama.

Mislite li da je ovo previše ležerna kombinacija za izlazak?

glasova:

Katie je na svojim društvenim mrežama otkrila kako često slika s kćerkicom Suri, a nedavno je oslikala i jednu torbu. Očito je da je glumica redovito okružena kistovima i bojom pa ne čudi da je njezina garderoba podložna kućnim nezgodama.

Katie Holmes Katie Holmes (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je oduvijek bila neopterećena modnim pravilima, ne čudi ni to što će na ulicu bez problema izići u zamrljanoj trenirci.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju