Neke od najpopularnijih serija iznjedrile su prave modne ikone. U nastavku pogledajte tko se našao na listi najbolje odjevenih TV likova svih vremena

Joan Collins većina pamti po liku Alexis Carrington koji je od 1981. do 1988. godine tumačila u megapopularnoj američkoj sapunici "Dinastija".

Omiljenu spletkarošicu modni stručnjaci smatraju oličenjem modnog stila osamdesetih, a njezine raskošne odjevne kombinacija i danas izazivaju veliko zanimanje. Uvijek se nađe na svim listama najbolje odjevenih TV likova, a društvo joj prave i likovi iz novijih serija. Pogledajte najbolja modna izdanja legendarne Alexis Carrington.

Nezaobilazna Carrie Bradshaw i njezina pomaknuta i živopisna izdanja ljubiteljicama mode služe kao inspiracija prilikom odijevanja. Saznajte više o najpoznatijem odjevnom komadu "Seksa i grada" koji je koštao samo 35 kuna.

Claire Underwood koju u seriji "Kuća od karata" od 2013. tumači Robin Wright u vrlo kratko vrijeme stekla je status modne ikone zahvaljujući svojim sofisticiranim kombinacijama.

U galeriji pogledajte 20 najbolje odjevenih ženskih TV likova svih vremena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju