Neprospavane noći realnost su koju mame malih beba ne mogu izbjeći. Slatke muke ipak ponekad budu previše pa neispavane majke traže pomoć i savjete drugih mama kako su uspjele da im se dijete ne budi svakih sat vremena. Pjevačica Ida Prester, majka dvojice sinova, tako je na Facebooku objavila šaljivi oglas za dadilju, a suosjećajni roditelji zasuli su je savjetima

Pjevačica Ida Prester mama je dvojice dječaka, trogodišnjeg Roka i Rija koji će u studenom navršiti jednu godinu. Bebe i mala djeca u kući podrazumijevaju i neprospavane noći, a koliko to iscrpljujuće može biti zna i Ida koja je, zasićena noćnog buđenja, na Facebooku objavila šaljivi oglas u kojem traži dadilju:

Tražim osobu koja će noću (ponoć do 6) u mraku stajati nad krevetcem i u intervalima pola sata-sat dodavati dudu i pomaziti klijenta po glavi. Jednostavan, čist posao, nikakva edukacija nije potrebna.
Cv-ji u inbox.
#nemremvise...


Ida Prester u šaljivom oglasu za dadilju traži 'osobu koja će noću u mraku stajati nad krevetcem i u intervalima pola sata-sat dodavati dudu i pomaziti klijenta po glavi'

Idin status nasmijao je mnoge, ali ih i potaknuo da podijele svoja iskustva i savjete.

Ja imam jednog takvog u nastajanju, 7 tjedana starog. Zasad je samo prvo uspavljivanje s dudom, gdje mu je treba negdje pola sata-sat ubacivati nazad. To je jedino spavanje od tri sata u komadu, nakon toga se budi svakih sat vremena od grčeva i gladi. Od muke ga potiho pokušavam naučiti da duda palac za uspavljivanje umjesto dude, ali ne ide, napisala je Nikolina.

Preporodila bi se kad bi klijenta ubacila k sebi u krevet. Nikakva edukacija ni pamet nije potrebna, savjetovala je Ines, a Nataša se nadovezala:

Imam isti scenarij. Probaj im zamijeniti mjesta. Bebač pored tebe, muž u krevetac, šalim se - muž na dvosjed/trosjed. Ponekad.



Naš spava s nama. Noći su dosta mirne osim ako je imao uzbudljiv dan. Onda ga proživljava ponovo, pjeva, pleše, igra nogomet, itd. Ali pravog recepta nema. Osim onog: sve je to faza, komentirala je Veronika.

Kako njegova supruga i on rješavaju ovaj problema, podijelio je tata Boban.

Moja žena je maloga klijenta prebacila pored kreveta sa svoje strane i spustila tu stranu krevetca. Onda kad zakmeči u snu ga pomazi i doda dudu i nastave da spavaju. Ustajanje 0. Seks u kupaonici. Pozdrav.

Stariji spavao bez prekida od drugog mjeseca i mi valjda pomislili to je tako normalno pa se rodio i drugi... Evo još malo pa druga godina da nije prespavao u komadu niti jednu noć. Čekam neki grip ili tako nešto da se razbolim na par dana i odmorim malo, požalila se Dragana.

Isprobajte i briljantnu tehniku tate Daniela s kojom beba zaspi u 20 sekundi te provjerite 12 grešaka koje se omaknu svim novim roditeljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju