Većina žena slaba je na lijepe torbice pa bismo bile najsretnije kad bismo za svaku odjevnu kombinaciju mogle odabrati neku drugu.

Galerija Torba s plišanim životinjama - 5 Torba s plišanim životinjama - 4 Torba s plišanim životinjama - 3 +1 La Milanesa, 261 euro

Vjerojatno i vi imate dio ormara koji je rezerviran samo za ovaj omiljeni modni dodatak, a 2023. je već odredila trendove koji će biti popularni u narednim mjesecima.

Primjerice, torbe u obliku polumjeseca istaknule su se kao veliki hit još prošle godine, a vjerujemo da ćemo ih rado nositi i u mjesecima koji dolaze. U njih se isplati uložiti jer nisu samo prolazni trend, a istovremeno su baš lijepe i praktične.

Osim half moon, predimenzioniranih i clutch torbica, u 2023. ćemo posvuda viđati neobične oblike, veličine i motive koji će itekako privlačiti pažnju.

Jedna takva torbica zapela nam je za oko, a za njezin neobični dizajn zaslužan je talijanski brend La Milanesa.

Torba s plišanim životinjama - 2 La Milanesa, 261 euro (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Što neobičnije – to bolje, glavni je ovogodišnji moto dizajnera ženskih torbi, a taj je brend u tom naumu pobijedio.

Izbacio je preslatku torbu prekrivenu plišanim igračkama. Zanimljivu torbu možemo nositi u rukama ili preko ramena, klasičnog je oblika i napravljena je od svijetlog trapera. Njezina je posebnost plišano životinjsko carstvo aplicirano preko cijele površine.

Unutrašnjost je napravljena od pamuka, a možemo je zatvoriti pomoću zipa ili magnetnog zatvarača pa možemo biti sigurno da nam stvari neće poispadati.

Predviđa Vogue: Model torbe koji će uskoro zavladati našim kombinacijama Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji Metalik torbe bit će hit u 2023. godini +1 Kendall Jenner s metalik torbom

Ako vam se svidjela ova neobična torba, možete je pronaći na internetskoj stranici proizvođača, a za nju trebate odvojiti 261 euro (1962 kune).

  Torba s plišanim životinjama - 4 Torba s plišancima (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju