Na jednostavnoj i skromnoj ceremoniji s 30-ak uzvanika uspješni domaći poduzetnik Mate Rimac (32)i njegova dugogodišnja djevojka, ekonomistica Katarina Lovrić (29) izrekli su sudbonosno da.

Već nekoliko dana piše se o detaljima ovog vjenčanja, a posljednji koji je privukao pozornost javnosti je i vjenčanica, odnosno kombinezon lijepe mladenke.

Vjenčanica je jedan od najvažnijih dijelova ceremonije ulaska u brak, ali sve je više mladenki koje ne mare za tradiciju pa se prilikom odabira odjeće za vjenčanje vode isključivo svojim željama i ukusom, a konačni rezultat izgleda fantastično.

Biste li vi na vjenčanju nosili hlače/kombinezon?

glasova:

To je učinila i Katarina, a konačni rezultat je fantastičan. Modna kuća Vesna Sposa objavila je na svom Instagramu kako se mladenka odlučila za nekonvencionalnu varijantu pa je na svoj veliki dan nosila elegantni kombinezon s očaravajućim šlepom i pokazala kako hlače itekako mogu konkurirati raskošnim vjenčanicama.

Kako je izgledala ova kombinacija pogledajte na kraju objave u nastavku:

Katarina nije jedina koja je dokazala da i ovakve zasigurno udobne "vjenčanice" izgledaju odlično. U svbinju prošle godine i Ivana Bilić, vlasnica i dizajnerica vjenčanica Royal Bride izrekla je sudbonosno da u kombinaciji koju je sama osmislila.

Slika nije dostupna Najudobnija "vjenčanica" koja se rijetko kad vidi na zagrebačkim ulicama

Radilo se o kombinezonu s pripadajućim strukiranim kaputom koji je pod određenim kutovima izgledao kao uobičajena haljina, no zapravo je skrivao udobne nogavice hlača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju