Unatoč pandemiji koronavirusa, vjenčanja nisu stala, a ljubav nije otkazana. Dokazuje to i Ivana Bilić, vlasnica i dizajnerica vjenčanica Royal Bride, koja je izrekla sudbonosno da u travnju ove godine.

Svom Stipi zavjetovala se na vječnu ljubav u kapelici kraj crkve svetog Marka u Zagrebu, u krugu najuže obitelji. Sve je, kaže, bilo puno jednostavnije i skromnije nego što je trebalo biti.

Naravno da sam i ja, kao i sve mladenke, mislila kako će na dan vjenčanja oko mene biti puno prijateljica, frizeri, vizažisti, a na kraju sam se šminkala i fenirala sama pod budnim okom psa Amosa, nimalo glamurozno, rekla je Ivana uz osmijeh.

Andrea i Ana bave se organizacijom vjenčanja Planirali ste vjenčanje za 2020.? Evo kako će ona izgledati u bliskoj budućnosti

Nakon samog vjenčanja Ivana i Stipe svratili su u restoran po hranu, a ostatak dana proveli su u vrtu. Jedino što je bilo u skladu s planovima jest vjenčanica koju su prema njezinim željama i u njezinu stilu sašile krojačice Royal Bridea.

Ivana se, naime, udala u netradicionalnoj kombinaciji koja se rijetko kad može vidjeti na hrvatskim ulicama. Osmislila je kombinezon s pripadajućim strukiranim kaputom koji pod određenim kutovima izgleda kao uobičajena haljina, no zapravo skriva udobne nogavice hlača.

Slika nije dostupna Vjenčane fotografije iz Banje Luke zbog kojih će mladenci pamtiti 2020. zauvijek

Ono najvažnije – vjenčanicu Royal Bride i muža imam i to je zapravo jedino što je bitno, dodala je Ivana Bilić i poručila svim budućim mladenkama da bez obzira na datum njihova vjenčanja, imale veliko ili skromno slavlje, budu sretne što svim srcem vole i što su voljene.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju