Unatoč pandemiji koronavirusa, vjenčanja nisu stala, a ljubav nije otkazana. Dokazuje to i Ivana Bilić, vlasnica i dizajnerica vjenčanica Royal Bride, koja je izrekla sudbonosno da u travnju ove godine.

Galerija

Svom Stipi zavjetovala se na vječnu ljubav u kapelici kraj crkve svetog Marka u Zagrebu, u krugu najuže obitelji. Sve je, kaže, bilo puno jednostavnije i skromnije nego što je trebalo biti.

Naravno da sam i ja, kao i sve mladenke, mislila kako će na dan vjenčanja oko mene biti puno prijateljica, frizeri, vizažisti, a na kraju sam se šminkala i fenirala sama pod budnim okom psa Amosa, nimalo glamurozno, rekla je Ivana uz osmijeh.

Nakon samog vjenčanja Ivana i Stipe svratili su u restoran po hranu, a ostatak dana proveli su u vrtu. Jedino što je bilo u skladu s planovima jest vjenčanica koju su prema njezinim željama i u njezinu stilu sašile krojačice Royal Bridea.

Ivana se, naime, udala u netradicionalnoj kombinaciji koja se rijetko kad može vidjeti na hrvatskim ulicama. Osmislila je kombinezon s pripadajućim strukiranim kaputom koji pod određenim kutovima izgleda kao uobičajena haljina, no zapravo skriva udobne nogavice hlača.

Ono najvažnije – vjenčanicu Royal Bride i muža imam i to je zapravo jedino što je bitno, dodala je Ivana Bilić i poručila svim budućim mladenkama da bez obzira na datum njihova vjenčanja, imale veliko ili skromno slavlje, budu sretne što svim srcem vole i što su voljene.

Vjenčanje Ivane Bilić iz Royal Bridea - 7
Ivana se vjenčala u vlastitoj kreaciji (Foto: Marko Dušak / SpinakerGraphics)