Martina Tomčić definitivno nije tip žene koji slijepo prati modne trendove. Dokazala je to još 2003. godine na vlastitom vjenčanju. Slavna hrvatska mezzosopranistica i dugogodišnja članica žirija emisije Nove TV "Supertalent" udala se za supruga Ženju Moskaljova u netipičnoj haljini.

Galerija Vjenčanje Martine Tomčić i Ženje Moskaljova u svibnju 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov oženili su se odjeveni u vrlo netipične odjevne komade Ženja Moskaljov i Martina Tomčić 2003. godine +0 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić izgovorili su sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije

Sudbonosno "da" izrekla je u samoborskoj crkvi sv. Anastazije odjevena u vrlo zanimljivu kreaciju u bež nijansama.

Haljinu na naramenice s donjim dijelom A-kroja kombinirala je uz pripadajuću stolu, u koju je ušivena efektna kapuljača napravljena od kontrastnog materijala - istog od kojeg je krojen i gornji dio haljine. Standardnu svadbenu obuću poput salonki Martina je zamijenila sandalama s platformom.

Ni mladoženja nije bio odjeven u tradicionalne odjevne komade. Umjesto nekog klasičnog odijela ili strogog smokinga nosio je bež hlače na crtu i ležernu košulju.

Senzacionalno, a ne može udobnije: Model haljine Martine Tomčić s diva efektom Martina Tomčić Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 +7 Martina Tomčić - 3

Maja Šuput: Super efektna haljina od materijala koji vole i Angelina Jolie i Catherine Middleton Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini +2 Maja Šuput u svjetlucavoj zelenoj haljini

Kada su u pitanju modni dodaci, mladenci su se odlučili za minimalizam. Oboje su nosili identičnu narukvicu, a Martina je svom izdanju dodala zlatni lančić i malenu ručnu torbicu.

Prilikom planiranja stajlinga za dan svog vjenčanja najvažnije je osluškivati vlastite želje i pratiti vlastiti stil. Ne morate se prilagođavati normama i pravilima ili birati odjevne komade u kojima se ne osjećate ugodno samo da biste "reda radi" pratili tradiciju.

Umjesto toga odjenite ono što želite, ono u čemu ćete sami sebi biti najljepši i osjećati se najbolje jer će vam tako i jedan od najvažnijih dana u životu ostati u još boljem sjećanju.

Vjenčanje Martine Tomčić i Ženje Moskaljova u svibnju 2003. godine Vjenčanje Martine Tomčić i Ženje Moskaljova u svibnju 2003. godine (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju